Doplněk stravy

Reflex Nutrition Thermo Fusion 100 kapslí

Reflex Nutrition Thermo Fusion s karnitinem, kofeinem, zeleným čajem, cholinem, fenylalaninem, kajenským pepřem, alfa lipoovou kyselinou, bioperinem a chromem.

599

Cena za 100 kusů: 599,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Thermo Fusion 100 kapslí

50155328

Úvod

Reflex Nutrition Thermo Fusion je doplněk stravy s obsahem ze zeleného čaje, karnitinu, kofeinu, cholinu, fenylalaninu, kajenského pepře, alfa lipoové kyseliny, bioperinu a chromu. L-karnitin je přirozená látka příbuzná vitaminům, která se podílí na přeměně tuků v buňce na energii. Cholin přispívá k normálnímu metabolismu lipidů. Kofein pomáhá zvýšit vytrvalostní výkon. Chrom pomáhá udržet normální hladinu glukózy v krvi a podporuje metabolismus makroživin.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy s L-Carnitinem
  • hlavní složky jsou použity v efektivním množství a poměru
  • produkt je vyroben ze 100% zelené energie

Dávkování

První 2 dny vždy 2 kapsle půl hodiny před snídaní a půl hodiny před obědem (2 x denně 2 kapsle). Poté můžete zvýšit dávkování až na 4 kapsle vždy půl hodiny před snídaní a obědem. V tréninkové dny můžete dávkovat 4 kapsle půl hodiny před výkonem. Zapijte. Neberte víc než 8 kapslí/24 hodin.


Upozornění

Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Obsahuje kofein (160 g)Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro mladistvé do 16 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.