Zdravotnické prostředky

Prima Home Streptokok A domácí test 1 ks

Značka: PRIMA HOME

Samodiagnostický test Prima Home na detekci ß-hemolytických streptokoků skupiny A ve vzorcích výtěru z krku nabízí výsledek již za 5 min.

319
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Prima Home Streptokok A domácí test 1 ks

50155014

Úvod

Samodiagnostický test na detekci ß-hemolytických streptokoků skupiny A ve vzorcích výtěru z krku vám poskytne výsledek již za 5 min. Test lze použít při příznacích jako je bolest při polykání, bolest v krku, červené a zduřelé mandle, někdy s bílým povlakem nebo hnisem, malé červené skvrny na zadní straně patra, zduřelé lymfatické uzliny, horečka, bolest hlavy, nevolnost nebo zvracení, zejména u dětí. Test specificky identifikuje ß-hemolytické streptokoky skupiny A, pokud je jejich koncentrace v extrahovaném vzorku rovna nebo vyšší než 104 CFU/ml (mezní hodnota). V takovém případě je na místě návštěva lékaře a léčba antibiotiky.

Streptokoky A

Streptokoky A - ß-hemolytické streptokoky skupiny A (známé také jako Streptococcus pyogenes) jsou grampozitivní bakterie, které způsobují řadu onemocnění a komplikací, včetně faryngitidy (infekce krku), kožních infekcí, jako je impetigo a erysipel, akutní glomerulonefritidy, sepse a revmatického onemocnění srdce. Faryngitida je často způsobena virovými infekcemi a méně často bakteriálními infekcemi, které vyžadují léčbu antibiotiky. Prima Home Streptokok A je specifický imunologický test na detekci A-streptokoků při infekci krku. Test pomáhá rychle určit, zda je bolest v krku způsobena streptokoky skupiny A nebo jinými zárodky, které nevyžadují léčbu antibiotiky.

Hlavní vlastnosti:

  • domácí test na detekci ß-hemolytických streptokoků skupiny A
  • vzorek z výtěru z krku
  • výsledek za 5 minut

Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ! Číslo notifikované osoby: 01188965.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.