Kosmetika

Burgit Výživná maska na nohy 1 pár

Značka: BURGIT

Jednorázové ponožky s maskou ​​na nohy Burgit intenzivně hydratují a pečují o pokožku nohou pomocí komplexu urey, kyseliny hyaluronové a mandlového oleje.

205
Ušetříte 14%

Původní cena:  239 Kč  ·  sleva 34 Kč

Nejnižší cena před slevou: 239 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Burgit Výživná maska na nohy 1 pár

50156155

Úvod

Dopřejte svým nohám chvilku relaxace a péče navíc! S výživnou maskou na nohy Burgit si můžete užívat lázeňské chvíle v pohodlí domova. Jednorázové ponožky dodávají pokožce výživné složky jako je urea, kyselina hyaluronová a mandlový olej, a poskytují bohatou hydrataci. Výsledkem jsou znatelně hladší a pružnější chodidla již po první aplikaci.

Hlavní vlastnosti:

  • jednorázové ponožky s maskou ​​na nohy
  • intenzivně hydratují a pečují o pokožku nohou
  • pohodlná a snadná aplikace

Složení

Aqua, Glycerin, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Urea, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Carbomer, Arginine, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Parfum, Propanediol, Allantion, Adenosine, Disodium EDTA, Urea, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Illicium Verum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate.


Použití

Umyjte a osušte nohy. Vyjměte ponožky z obalu a nasaďte si je. Odlepte papír ze spony a obtočte jej kolem kotníku pro lepší držení a přilepte na místo. Nechte působit 20 minut. Zbytek masky vmasírujte dle libosti. Není nutné mytí.


Upozornění

Zabraňte vniknutí do očí nebo na sliznice. Nepoužívejte pro děti do 3 let. Pozor na zvýšené riziko uklouznutí při chůzi v ponožkách. Nepoužívejte přes noc. Maximálně 45 minut.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.