Drogerie

Jelen Tablety do myčky 52 ks

Značka: JELEN

Tablety do myčky od značky Jelen zajistí dokonale čisté a blýskavé nádobí bez mastnot. Brání usazování vodního kamene. Použijete je i do čističek odpadních vod.

299
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Jelen Tablety do myčky 52 ks

50155150

Úvod

Zakládáte si na dokonale čistém nádobí? Tablety do myčky od značky Jelen jsou to pravé pro vás. Talíře, příbory a hrnce se budou blýskat čistotou. A to doslova – tablety totiž obsah myčky rovnou vyleští. Spolehlivě odmašťují a odstraní i zaschlé zbytky jídla. Starají se  zároveň o váš spotřebič, jelikož brání usazování vodního kamene. Můžete je použít také v domácnostech, kde máte vlastní čističku odpadních vod. I ekologické mytí nádobí je účinné, přizvěte si na pomoc Jelena.

Hlavní vlastnosti

  • odmašťují a odstraňují špínu z nádobí
  • mají leštící účinek
  • brání usazování vodního kamene

Složení

Složení: 15 % nebo více, avšak méně než 30 % bělící činidla na bázi kyslíku, měně než 5% neiontové, povrchově aktivní látky, dále: enzymy.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc.


O značce

Jelen kombinuje účinnost látek s ohleduplností k životnímu prostředí. Jeho prostředky jsou velmi šetrné a obsahují pouze takové složky, které se v přírodě samy odbourají. Firma vybírá přírodní tenzidy pocházející z rostlinných tuků, které se ve vodě snadno odbourají. Obaly přípravků jsou plně recyklovatelné. Díky hranatému tvaru lahví šetří místo ve vaší koupelně a snadno se skládají. Přípravky nejsou testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.