Kojenecká výživa pokračovací

Beggs 2 Kojenecké pokračovací mléko box 3x800 g + pexeso

Značka: BEGGS

Beggs 2 Kojenecké pokračovací mléko je mléčná výživa pro miminka od 6. měsíců s probiotiky a prebiotiky GOS/FOS + oligosacharidy mateřského mléka (2´FL). Box 3x800 g + pexeso.

1 339

Cena za 1 kg: 557,92 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Beggs 2 Kojenecké pokračovací mléko box 3x800 g + pexeso

50156118

Úvod

Beggs 2 Kojenecké pokračovací mléko je určené pro miminka od ukončeného 6. měsíce až do jejich prvních narozenin. Kojenecká výživa, vyvinutá ve spolupráci s českými a slovenskými rodiči, obsahuje plnotučné mléko s kapkou mléčného tuku, směs probiotik a prebiotik GOS/FOS + 2´FL (2 ́ fukosyllaktózu), která je nejvíce zastoupeným oligosacharidem mateřského mléka. Pro správnou funkci imunitního systému nechybí ani důležité vitamíny C a D*.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje směs probiotik a prebiotik GOS a FOS
  • s bakteriemi mléčného kvašení (Bifidobacterium animalis subsp. lactis)**, které se nacházejí ve střevní mikroflóře kojených dětí
  • obsahuje oligosacharid mateřského mléka (2´FL)
  • vitamíny C a D* přispívají k normální funkci imunitního systému
  • obsahuje DHA*, která při denním příjmu 100 mg přispívá k normálnímu vývoji zraku u kojenců
  • s obsahem mléčného tuku***
  • bez palmového oleje, rybího oleje a sóji
  • bez GMO****
  • box 3x800 g + pexeso

Složení

Demineralizovaná syrovátka v prášku (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), sušené odtučněné MLÉKO, laktóza (z MLÉKA), galakto- oligosacharidy (z MLÉKA) 6,3 %, maltodextrin, sušené plnotučné MLÉKO 4,75 %, fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, chlorid draselný, tri-magmesium dicitrát, citrát draselný, hydrogenfosforečnan draselný, hydroxid vápenatý, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, kukuřičný sirup, 2‘-FUKOSYLLAKTÓZA 0,75 %, frukto-oligosacharidy 0,7 %, olej z Crypthecodinium cohnii, L-askorbát sodný, cholin chlorid, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, thiamin hydrochlorid, retinylacetát, pyridoxin hydrochlorid, kyselina listová (N-pteroyl-L-glutamová kyselina), riboflavin, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin, olej z Mortierella alpina, taurin, slunečnicový lecitin (emulgátor), sodná sůl uridin-5′-monofosfátu, cytidin-5′-monofosfát, sodná sůl inosin-5′-monofosfátu, adenosin-5′-monofosfát, sodná sůl guanosin-5′-monofosfátu, antioxidanty (koncentrát směsi tokoferolů, askorbyl palmitát), L-karnitin-L-tartrát, bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium animalis subsp. lactis; 1,5x107 cfu/g). Alergeny jsou označeny velkým písmem a tučně. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

  • Důkladně si umyjte ruce a ujistěte se, že lahvička a dudlík jsou čisté a sterilizované.
  • Do lahve odměřte převařenou kojeneckou vodu, ochladlou na přibližně 40 °C.
  • Přidejte takový počet zarovnaných odměrek, které odpovídají množství vody v láhvi (1 zarovnaná odměrka na 30 ml). Nepřidávejte více nebo méně odměrek, než je stanoveno. Používejte pouze přiloženou odměrku.
  • Láhev uzavřete a protřepejte, aby se prášek dobře rozpustil.
  • Než podáte připravené mléko svému dítěti, otestujte jeho teplotu na vnitřní straně zápěstí.
  • Mléko připravujte nejdéle 1 hodinu před krmením. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Po krmení vylijte nedopité mléko z lahve a důkladně umyjte láhev i dudlík.
  • Před vložením odměrky zpět do uzávěru se ujistěte, že je čistá a suchá. Plechovku dobře uzavřete.
  • Skladujte na chladném a suchém místě (ne v ledničce).
  • Po otevření spotřebujte balení do 4 týdnů.

Dávkování

1 zarovnaná odměrka (4,2 g prášku) na 30 ml vody odpovídá 85 kJ (20 kcal). Tabulka uvádí pouze orientační množství mléčné výživy na den. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem.

Věk dítěte

Voda

Počet zarovnaných odměrek

Počet dávek za den

6-8 měsíců

180 ml

6

4

9-12 měsíců

180 ml

6

4


Upozornění

Beggs 2 je pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku pro děti od ukončeného 6. měsíce do 12 měsíce. Má být součástí smíšené a vyvážené stravy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení.

Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Přechod na kojenecké mléko má i zvýšené finanční a sociální dopady oproti kojení. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.

* Dle požadavku legislativy veškerá pokračovací mléka obsahují DHA, vitamíny C, D. ** Probiotika. *** Obsahuje 0,25 g mléčného tuku na 100 ml připraveného mléka. **** Bez GMO dle legislativy jako veškerá kojenecká a dětská výživa.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.