Výživa pro malé děti

Beggs 4 Batolecí mléko box 3x800 g + pexeso

Značka: BEGGS

Beggs 4 Batolecí mléko je mléčná výživa s probiotiky a prebiotiky GOS/FOS určená pro malé děti od 24. měsíců. Box 3x800 g + pexeso.

1 339

Cena za 1 kg: 557,92 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Beggs 4 Batolecí mléko box 3x800 g + pexeso

50156119

Úvod

Beggs 4 Batolecí mléko je určené pro malé děti od ukončeného 24. měsíce. Instantní mléčná výživa, vyvinutá ve spolupráci s českými a slovenskými rodiči, obsahuje plnotučné mléko s kapkou mléčného tuku + směs probiotik a prebiotik GOS/FOS. Pro správnou funkci imunitního systému nechybí ani důležité vitamíny C a D.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje směs probiotik a prebiotik GOS a FOS
  • s bakteriemi mléčného kvašení (Bifidobacterium animalis subsp. lactis)*, které se nacházejí ve střevní mikroflóře kojených dětí
  • vitamíny C a D přispívají k normální funkci imunitního systému
  • obsahuje DHA rostlinného původu
  • s obsahem mléčného tuku**
  • bez palmového oleje, rybího oleje a sóji
  • bez GMO***
  • box 3x800 g + pexeso

Složení

Laktóza (z MLÉKA), demineralizovaná syrovátka v prášku (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), sušené odtučněné MLÉKO, sušené plnotučné MLÉKO 10,19 %, maltodextrin, galakto-oligosacharidy (z MLÉKA) 4,1 %, fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, chlorid draselný, tri-magmesium dicitrát, síran železnatý, hydroxid vápenatý, síran zinečnatý, hydrogenfosforečnan draselný, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, frukto-oligosacharidy 0,35 %, L-askorbát sodný, cholin chlorid, meso-inositol, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, thiamin hydrochlorid, retinylacetát, pyridoxin hydrochlorid, kyselina listová, riboflavin, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin, kukuřičný sirup, olej z Crypthecodinium cohnii, taurin, emulgátor (slunečnicový lecitin), antioxidanty (koncentrát směsi tokoferolů, askorbyl palmitát), L-karnitin-L-tartrát, bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium animalis subsp.lactis; 1,5x107 cfu/g). Alergeny jsou označeny velkým písmem a tučně. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

  • Důkladně si umyjte ruce a ujistěte se, že lahvička a dudlík jsou čisté a sterilizované.
  • Do lahve odměřte převařenou kojeneckou vodu, ochladlou na přibližně 40 °C.
  • Přidejte takový počet zarovnaných odměrek, které odpovídají množství vody v láhvi (1 zarovnaná odměrka na 30 ml). Nepřidávejte více nebo méně odměrek, než je stanoveno. Používejte pouze přiloženou odměrku.
  • Láhev uzavřete a protřepejte, aby se prášek dobře rozpustil.
  • Než podáte připravené mléko svému dítěti, otestujte jeho teplotu na vnitřní straně zápěstí.
  • Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Před vložením odměrky zpět do uzávěru se ujistěte, že je čistá a suchá. Plechovku dobře uzavřete.
  • Skladujte na chladném a suchém místě (ne v ledničce).
  • Po otevření spotřebujte balení do 4 týdnů.

Dávkování

1 zarovnaná odměrka (4,5 g prášku) na 30 ml vody odpovídá 87 kJ (21 kcal). Tabulka uvádí pouze orientační množství mléčné výživy na den. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem.

Věk dítěte

Voda

Počet zarovnaných odměrek

Počet dávek za den

< 24 měsíců

150 ml

5

2


Upozornění

Beggs 4 je mléčná výživa v prášku určená pro malé děti od ukončeného 24. měsíce. Potravina pro zvláštní výživu. Nesmí se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců. Není určena pro výživu kojenců do 12 měsíců. Potravina by měla být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Pro zdraví dítěte je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Při krmení z lahvičky zamezte nepotřebnému prodlužování kontaktu savičky se zoubky, zvyšujete tím riziko zubního kazu. Pečujte o hygienu ústní dutiny dítěte, především před spaním.

Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.

* Probiotika. ** Obsahuje 0,47 g mléčného tuku na 100 ml připraveného mléka. *** Bez GMO dle legislativy jako veškerá kojenecká a dětská výživa.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.