Kosmetika

ISISPHARMA TEEN DERM Alpha pure proti nedokonalostem 30 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: TEEN DERM

Intenzivní péče proti nedokonalostem Alpha pure z řady TEEN DERM od ISISPHARMA redukuje komedony a pupínky. Zmatňuje, dodává komfort a zklidňuje pokožku.

449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ISISPHARMA TEEN DERM Alpha pure proti nedokonalostem 30 ml

50155701

Úvod

Trápí vás problematická pleť? Zařaďte do své rutiny přípravek Alpha pure proti nedokonalostem od značky ISISPHARMA z řady TEEN DERM. Lehký gel se okamžitě vpíjí do pokožky a působí tam, kde je potřeba. Obsahuje patentovaný komplex α-pure. Ten účinně reguluje mazotok, a přispívá tak ke zmatnění tváře. Zredukuje lesklá místa na minimum. Bojuje proti pupínkům a komedonům, vyhlazuje a zlepšuje strukturu pleti. Zároveň zmírní známky podráždění a dodá komfort. Zanechá příjemný, svěží pocit, který vydrží po dlouhou dobu.

Hlavní vlastnosti:

  • pečuje o problematickou pleť s pupínky
  • přispívá k čištění pokožky
  • zmatňuje a redukuje nedokonalosti
  • zklidňuje podrážděnou pokožku
  • má příjemnou texturu gel-krém

Použití

Naneste na odlíčenou, očištěnou a suchou tvář ráno i večer.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumá přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.