Kosmetika

NEOBOTANICS Skin Perfector 1 sérum 30 ml

NEOBOTANICS Skin Perfector 1 sérum pokrývá potřeby stárnoucí problematické pleti s rozšířenými póry a známkami únavy, jako je ztráta jasu a elasticity.

*Sleva 15% *Při nákupu označených produktů značky Neobotanics v minimální hodnotě 2 000 Kč získáte slevu 15 %. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 825
Ušetříte 15%

Původní cena:  2 150 Kč  ·  sleva 325 Kč

Nejnižší cena před slevou: 2150 Kč

Doprava zdarma

O produktu: NEOBOTANICS Skin Perfector 1 sérum 30 ml

50156368

Úvod

Bioaktivní vodné sérum NEOBOTANICS Skin Perfector 1 s vysokou koncentrací a obsahem niacinamidu, bioaktivních peptidů a výtažků z kosatce a propolisu vám nabídne celou řadu benefitů. Pokrývá potřeby stárnoucí problematické pleti s rozšířenými póry a známkami únavy, jako je ztráta jasu a elasticity. Zmírňuje také intenzitu pigmentových skvrn. Jeho aplikace je jednoduchá – rychle se vstřebává do pokožky a nezanechává po sobě mastný film. Je navrženo tak, aby bylo možné jej kombinovat s jakýmikoliv rutinními postupy péče o pleť

Vznik séra NEOBOTANICS Skin Perfecor 1

Speciální složení séra vyvinul doc. Ing. Petr Kaštánek Ph.D., ředitel laboratoří BIOCEN a zakladatel značky NEOBOTANICS™. Přípravek kombinuje hlavní přírodní složku – NeoActine™ IRIS (výtažek ze tří odrůd kosatců) s 20% niacinamidem, propolisem, bioaktivními peptidy Reneseed™ a BB-BIONT™, fermentem arktického mikroorganismu Arctalis™ a dalšími aktivními látkami s výrazným anti-aging potenciálem.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje rozšířené póry
  • sjednocuje tón pleti
  • rozjasňuje a vyhlazuje
  • hydratuje a zklidňuje
  • působí proti vráskám
  • podporuje tvorbu kolagenu
  • zvyšuje pevnost a pružnost pleti

 


Složení

Niacinamid, NeoActine™ IRIS (výtažek ze tří odrůd kosatce), Reneseed™ Peptid (Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-Polypeptide-76), HyRetin™ (Retinol hyaluronát sodný), Arctalis™ (Pseudoalteromonas Ferment Extract), BB-BIONT™ (Palmitoyl Pentapeptide-4) – BB-BIONT™, propolis extrakt.

 


Použití

Použití: Několik kapek séra naneste na očištěnou a tonizovanou pleť obličeje, krku a dekoltu 1-2 x denně dle potřeb pleti před vlastní aplikací krému. Spotřebujte do 6 měsíců od otevření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.