Zdravotnické prostředky

Nanny BM-03 Monitor dechu miminka 1 ks

Značka: NANNY

Baby monitor Nanny BM-03 chrání vaše miminko před riziky náhlého selhání dechu (SIDS), dušení či dávení. Certifikovaný zdravotnický přístroj dle platné legislativy EU, nevydává žádné škodlivé záření a nijak děťátko neomezuje.

4 050
Doprava zdarma

O produktu: Nanny BM-03 Monitor dechu miminka 1 ks

50155339

Úvod

BM-03 Nanny monitor dechu vám dodá klid při každodenní péči o váš poklad. Pečlivě sleduje dýchání miminka a hlasitě varuje okolí, pokud je děťátko ohroženo snížením frekvence dýchání nebo zástavou dýchání. Nová Nanny BM-03 nabízí inovativní funkci detekce položení a odejmutí miminka, takže vás umí upozornit, že jste pravděpodobně položili miminko na podložku, ale zapomněli jste monitor zapnout. Monitor funguje v aktivním a pohotovostním režimu. V aktivním režimu monitor snímá dýchací pohyby dítěte. V pohotovostním režimu je monitor přepnut do úsporného módu, a jednotka vyhodnocuje signály z podložky, aby dokázala upozornit na případné položení dítěte. Přechod do pohotovostního režimu je indikován optickým a akustickým signálem. Jako jediný monitor na trhu také hlídá stáří podložky. V případě, že již překročila dobu své životnosti, upozorní vás na to během automatického testu funkčnosti při zapnutí.

Nanny BM-03 Monitor dechu miminka 1 ks3

Skvělý pomocník ke kontrole spánku vašeho miminka

Monitor dechu Nanny se doporučuje používat u novorozenců s nízkou porodní váhou (vhodné pro děti od 1 kg) nebo s možnými zdravotními riziky. Klidný spánek přinese ale i rodičům zcela zdravých dětí. Na kritický stav reaguje Nanny spuštěním hlasitého poplachu. Elektronika Nanny je napájena bezpečně dvěma tužkovými bateriemi. Nanny automaticky signalizuje slabé baterie. Nový monitor Nanny má také noční lampičku, která umožní rychlou vizuální kontrolu miminka v noci a intenzitu jasu automaticky přizpůsobuje okolnímu prostředí. Kontrolky v noci svítí s menší intenzitou, aby zajistily nerušený spánek vás i vašeho miminka. Nanny hlídá i teplotu v místnosti, aby nedošlo k přehřátí miminka, což je jeden z rizikových faktorů tzv. syndromu náhlého úmrtí kojence.

Jednoduché ovládání

Monitor dechu Nanny se skládá ze snímací podložky a z vyhodnocovací jednotky, tudíž není potřeba jej jakkoliv připevňovat na tělo novorozeněte, navíc s jeho pokožkou nemá žádný kontakt. Podložka umístěná v postýlce rozpozná nádech dítěte díky pohybu jeho hrudníčku – každé stlačení desky, tedy nádech, je zaznamenán. Snímací podložka se jednoduše umístí pod matraci nebo pod deku, pokud je novorozenec příliš malý, a připojí se kabelem k vyhodnocovací jednotce. Ta kromě zpracovávání signálů ze snímací jednotky také opticky signalizuje každý nádech dítěte bliknutím zelené kontrolky, a tak rodiče vidí, že není třeba se znepokojovat. Pokud by byl důvod k obavám, hlasitý alarm vás včas přivolá.

Hlavní vlastnosti:

  • kvalitní český výrobek, který vám dodá klid při každodenní péči o vaše miminko
  • varování při syndromu náhlého úmrtí kojence či jiných příčinách zástavy nebo nepravidelnosti dechu
  • pro děti již od 1 kg
  • trvale sleduje a zobrazuje frekvenci dechu dítěte
  • detekce položení a odejmutí miminka
  • sám hlídá stáří a funkčnost
  • noční lampička
  • měří teplotu v místnosti
  • napájeno 2 tužkovými bateriemi AA (součást balení)

Obsah balení:

1. vyhodnocovací jednotka
2. snímací podložka s propojovacím kabelem
3. alkalické baterie – 2 kusy
4. klip na zavěšení
5. suchý zip
6. držák vyhodnocovací jednotky
7. stojánek


Upozornění

Nanny vás dokáže pouze informovat o dechové aktivitě vašeho dítěte či o hrozícím nebezpečí. Bohužel samo zařízení nedokáže podniknout pomocné kroky a v žádném případě nemůže nahradit vaši péči či služby chůvy.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.