Péče o dítě

Canpol babies Sada lahví na skladování mléka 120 ml 3 ks

Sada lahví na skladování mléka představuje praktického pomocníka. Každá jedna lahev slouží k odsávání, skladování, zmrazování, ohřívání mléka a krmení miminka.

215
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Canpol babies Sada lahví na skladování mléka 120 ml 3 ks

50156144

Úvod

Sada lahví na skladování mléka představuje praktického pomocníka pro maminku. Každá jedna lahev slouží k odsávání, skladování, zmrazování, ohřívání mléka a krmení miminka. Lahvičky uchovávají blahodárné vlastnosti mateřského mléka. Můžete je skladovat v lednici nebo mrazáku, a to po dobu až 6 měsíců. Lahve můžete mýt v myčce na nádobí a dezinfikovat ve sterilizátoru a ohřívat v mikrovlnné troubě nebo ohřívači lahví. Lahve jsou kompatibilní se všemi Canpol babies odsávačkami mateřského mléka a savičkami. Jasná a přesná stupnice usnadňuje kontrolu množství odsátého mléka.

Hlavní vlastnosti:

  • kompatibilní se všemi odsávačkami Canpol
  • k odsávání, skladování, zmrazování, ohřívání mléka a krmení miminka
  • můžete mát v myčce na nádobí
  • bezpečné skladování mléka v mrazáku po dobu 6 měsíců
  • ani kapka mléka nepřijde nazmar

Sada obsahuje:

  • 3x lahvička se šroubovacím uzávěrem a diskem o objemu 120 ml

Použití

Před prvním použitím výrobek rozeberte a vyčistěte a poté vložte součásti na 5 minut do vroucí vody. Před každým dalším použitím pečlivě vymyjte veškeré části. Před manipulováním s nádobami si nejprve důkladně umyjte ruce. Před odsáváním mateřského mléka si označte víko nádoby. Pro zajištění hygieny se nedotýkejte vnitřku nádoby. Nalijte mléko do otevřené nádoby. Nepřekračujte hranici kapacity 120 ml. Pro uzavření nádoby spojte šroubovací misku a disk a uložte do mrazáku.


Upozornění

Před každým použitím pečlivě zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo slabosti vyhoďte. Tento výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dětí, když se nepoužívá. Před krmením vždy zkontrolujte teplotu jídla. Při používání nádob dodržujte maximální hygienu. Odsáté mléko nikdy nepřevařujte. Nepřidávejte čerstvé mléko do rozmrazeného mléka. Nezmrazujte znovu dříve rozmrazené mléko. Nikdy neplňte nádobu horkými tekutinami. Tento výrobek používejte vždy pod dohledem dospělé osoby. Pouze pro použití s mateřským mlékem. Nesmí se používat pro míchání umělého mléka.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.