Dentální hygiena

WOOM Bělicí pásky 14 párů

Značka: WOOM

Bělicí pásky WOOM zbavují zuby barevných skvrn a aktivně je zesvětlují. Ideální pro ty, kteří si rádi dopřejí kávu, čaj nebo víno. Zvýrazněte svůj úsměv v pohodlí domova.

849
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WOOM Bělicí pásky 14 párů

50156316

Úvod

Bělicí pásky WOOM zbavují zuby barevných skvrn a aktivně je zesvětlují. Ideální pro ty, kteří si rádi dopřejí kávu, čaj nebo víno. Zvýrazněte svůj úsměv v pohodlí domova, pásky nabízí jednoduché řešení. Jsou velmi přilnavé, nezpůsobují nadměrné slinění a nebudou vás omezovat při mluvení. Viditelné výsledky budete pozorovat již za 14 dní. Sada obsahuje 28 pásků - 14 párů na bělení zubů.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňují barevné skvrny ze zubů
  • perfektně drží na svém místě
  • viditelné výsledky již za 14 dní

Složení

Aktivní složka: kyselina ftalimidoperoxykapronová (PAP).


Použití

Otevřete sáček a vytáhněte 2 bělicí pásky. Aplikujte je na čisté a osušené zuby. Nasaďte si nejdříve kratší pásek pevně na spodní zuby a opakujte postup pro horní zuby. Nechte působit 30 minut. Během působení nejezte a nepijte. Po uplynutí doby aplikace pásky odstraňte a vyhoďte. Po sejmutí pásků odstraňte zbytky gelu. Používejte je ideálně 30 min denně po dobu 14 dní.


Upozornění

Produkt není vhodný pro těhotné ženy a děti do 12 let. Při použití se vyhněte kontaktu s očima, v případě kontaktu okamžitě vypláchněte vodou. Proužky nepoužívejte v případě vředů v ústech, poranění dásní nebo po orálních operacích.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.