Biocidní přípravky, repelenty

Urgo Sprej proti plísním a bakteriím 125 ml

Značka: URGO

Sprej Urgo proti plísním a bakteriím slouží jako preventivní ochrana před plísňovými onemocněními, eliminuje výskyt plísní odpovědných za vznik mykózy nehtů a meziprstí, a vytváří prostředí, které zabraňuje vzniku plísní a nepříjemných pachů.

235
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Urgo Sprej proti plísním a bakteriím 125 ml

50156228

Úvod

Nedovolte plísním a nepříjemnému zápachu, aby kazili váš den! Urgo Sprej proti plísním a bakteriím slouží jako preventivní ochrana před plísňovými onemocněními. Eliminuje výskyt plísní odpovědných za vznik mykózy nehtů a meziprstí, a vytváří prostředí, které zabraňuje vzniku plísní a nepříjemných pachů. Sprej je ideální používat po každém kontaktu s potencionálně kontaminovaným prostředím (bazény, koupaliště, veřejné sprchy, šatny atd.) Má svěží mentolovou vůni a zajistí vašim nohám pohodu po celý den.

Hlavní vlastnosti:

  • sprej do obuvi a na nohy
  • působí preventivně proti vzniku plísní
  • zabraňuje zápachu nohou

Složení

Částečně denaturovaný ethylalkohol 50 % m/m, benzalkoniumchlorid 0,9 % m/m, mentol, pomocné látky q.s.p. 100 %. Linalol.


Použití

Určeno k aplikaci přímo na chodidla a do bot. Na každé chodidlo/do každé boty nastříkejte 12x. V případě použití na chodidla nechte zaschnout přibližně 1 minutu a 5 minut v případě použití do obuvi. Nanášejte na čistou a zdravou pokožku.


Upozornění

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.