Doplněk stravy

LipoVibes Pure Astaxanthin 10 ml

Značka: LIPOVIBES

LipoVibes Pure Astaxanthin se vyrábí z červené sladkovodní řasy Haematococcus pluvialis. Přípravek využívá patentovanou technologii pro účinnější vstřebávání.

605
Ušetříte 15%

Původní cena:  709 Kč  ·  sleva 104 Kč

Cena za 100 ml: 6 050,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 709 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LipoVibes Pure Astaxanthin 10 ml

50141916

Úvod

Astaxanthin je přírodní látka, která se vyskytuje v červených řasách a korýších, je také zodpovědná za růžové zbarvení plameňáků, kteří tento pigment přijímají s potravou. Astaxanthin v doplňku stravy LipoVibes Pure pochází výhradně ze sladkovodní řasy zvané krvavý déšť (Haematococcus pluvialis). Přípravek využívá patentovanou technologii Lipo-Shield, která je vědeckou inovací. Produkty LipoVibes se až 40x účinněji vstřebávají než běžné doplňky stravy. LipoVibes Pure Astaxanthin byl vyvinut v laboratořích v Německu a je vyráběn podle přísných norem kvality.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje astaxanthin z červené řasy
  • patentovaná technologie Lipo-Shield
  • zvýšená biologická dostupnost
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Nakapejte olej pod jazyk a dříve, než jej spolknete, nechte asi minutu působit. Denní dávka je 3-6 kapek.


Složení

Voda, glycerin, přírodní etanol, slunečnicový olej, lecitin (sója), astaxanthin, olej z pomerančové kůry, antioxidant (vitamin E). Alergeny jsou vyznačeny tučně. Vegan, bez lepku, bez cukru, bez laktózy. Neosahuje GMO. Denní dávka (0,3 ml, 6 kapek) obsahuje: astaxanthin 0,26 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné ženy a kojící matky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.