Doplněk stravy

Noventis Karnitin 50+10 tablet

Značka: NOVENTIS

Noventis Karnitin je doplněk stravy s obsahem 340 mg čistého karnitinu ve formě, která je našemu tělu vlastní (L-karnitin).

Akce 3 + 1 Při nákupu 3 ks tohoto produktu získáte čtvrtý ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 7. 2024 nebo do vyprodání zásob.
199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Noventis Karnitin 50+10 tablet

50155000

Úvod

Noventis Karnitin je doplněk stravy s obsahem 340 mg čistého karnitinu ve formě, která je našemu tělu vlastní (L-karnitin). Úlohou karnitinu je přenos mastných kyselin (složek tuků) do buněk, kde jsou využity jako zdroj energie.


Dávkování

Dospělí užívají 1-3x denně 1 tabletu nebo 1x denně 2 tablety ½ hodiny před sportovním výkonem. Tablety se užívají celé, před jídlem a zapijí se dostatečným množstvím tekutin.


Složení

L-karnitin L-tartrát, plnidlo mikrokrystalická celulóza, kukuřičný škrob, protispékavé látky stearan hořečnatý a koloidní oxid křemičitý. V 1 tabletě: 500 mg krystalického L-karnitin L-tartrátu (odpovídá 340 mg čistého karnitinu).


Upozornění

Doplněk stravy. Doporučená dávka se nesmí překračovat. Není určeno pro děti a mladistvé do 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Užíváte-li jakékoliv léky nebo doplňky stravy, poraďte se o vhodnosti užívání tohoto doplňku stravy se svým lékařem. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.