Zdravotnické prostředky

Urgo Junior Gel na afty 8 ml

Značka: URGO

Urgo Junior mírní bolest, přispívá k hojení a snižuje riziko dalšího zánětu. Je ideální pro dospělé a děti od 3 let k péči o afty a drobná poranění v dutině ústní.

239
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Urgo Junior Gel na afty 8 ml

50156706

Úvod

Gel na ošetření aft a drobných poranění v dutině ústní Urgo Junior je vhodný pro dospělé a děti již od 3 let. Díky přírodním složkám (extrakt z tamarindu indického a aloe pravá) mírní bolest, přispívá k hojení a snižuje riziko dalšího zánětu. Gel neobsahuje cukr ani alkohol, na sliznicích neštípe a nepálí.

Hlavní vlastnosti:

  • zmírňuje bolest
  • přispívá k hojení
  • snižuje riziko dalšího zánětu
  • bez alkoholu
  • bez cukru
  • neštípe
  • pro děti od 3 let

Použití

3–4x denně nebo i vícekrát podle potřeby. Pomocí aplikátoru naneste 1 nebo 2 kapky gelu přímo na ránu a pokryjte celý její povrch. Vyvarujte se přímého kontaktu rány s aplikátorem. V případě, že je postižené místo špatně dostupné, aplikujte gel čistým prstem nebo gázou. Nedotýkejte se naneseného přípravku jazykem po dobu nejméně 2 minut, aby přípravek vytvořil ochranný film a zůstal v co největším množství na ošetřovaném místě.


Upozornění

Aby byla zajištěna správná hygiena produktu, lze hrot aplikátoru opláchnout čistou a studenou vodou, hrotem dolů. Po každém použití pevně uzavřete tubičku víčkem. Přípravek nepoužívejte, pokud jste přecitlivělí nebo alergičtí na kteroukoli jeho složku. Po každé aplikaci uzavřete tubičku víčkem. Produkt nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt by měla aplikovat dospělá osoba. Nepoužívejte, pokud je obal porušený.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.