Doplněk stravy

Z-KONZEPT Mega Amino Liquid třešeň 1000 ml

Značka: Z-KONZEPT

Z-KONZEPT Mega Amino Liquid třešeň vám poskytne 8000 mg aminokyselin v jedné dávce. Navíc je dobře stravitelný a hodí se pro rychlé doplnění zásob vyčerpaných po zátěži.

1 150

Cena za 1 litr: 1 150,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Z-KONZEPT Mega Amino Liquid třešeň 1000 ml

50155788

Úvod

Z-KONZEPT Mega Amino Liquid třešeň je koncentrát z hydrolyzované hovězí bílkoviny a hydrolyzovaného syrovátkového proteinu. Obsahuje také vitamin B6, který přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. Z jedné porce produktu obdržíte 8000 mg aminokyselin. Produkt navíc je dobře stravitelný a hodí se pro rychlé doplnění zásob vyčerpaných po zátěži.

Hlavní vlastnosti:

  • Amino Liquid s třešňovou příchutí
  • s vitaminem B6
  • 8000 mg aminokyselin v jedné dávce

Dávkování

Konzumujte 1 až 3 porce denně čisté nebo zředěné vodou. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Užijte nejlépe ihned po tréninku nebo fyzické aktivitě. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí a slunce. 


Složení

Hydrolyzát kolagenu (42 %, hovězího původu), voda, fruktóza, hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (3 %), okyselující látka (kyselina citronová), aroma, konzervační látka (sorban draselný), sladidla (cyklamát sodný, acesulfam K, sacharin), pyridoxin hydrochlorid, emulgátor (E471), barviva (E 124, E 122). Alergeny jsou vyznačeny tučně. Informace o alergenech: Obsahuje mléko (včetně laktózy).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Nevhodné pro děti, mladistvé do 15 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Barviva E122, E124 mohou ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. 

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.