Doplněk stravy

Z-KONZEPT Superior Amino Shots třešeň 20x25 ml

Značka: Z-KONZEPT

Z-KONZEPT Superior Amino Shots třešeň je doplněk stravy pro osoby se zvýšenou fyzickou zátěží a rekreační i profesionální sportovce. S vitaminem B6.

1 190

Cena za 100 ml: 238,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Z-KONZEPT Superior Amino Shots třešeň 20x25 ml

50155789

Úvod

Bílkovinný koncentrát s obsahem aminokyselin a peptidů. Aminokyseliny jsou  základní stavební složkou bílkovin (proteinů), které podporují růst a udržení svalové hmoty. Z-KONZEPT Superior Amino Shots rovněž obsahuje vitamin B6, který přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. Kromě toho v něm najdete i L-ornitin a L-arginin, aby podpora tréninku byla kompletní .

Hlavní vlastnosti:

  • 13 620 mg aminokyseli v jedné ampuli
  • s třešňovou příchutí
  • s vitaminem B6

Složení

Hydrolyzát kolagenu (42 %, hovězí), voda, fruktóza, syrovátkový proteinový hydrolyzát (3 %), kyselina: kys. citronová, L-ornitin hydrochlorid, L-arginin hydrochlorid,  L-arginin, aroma, konzervační látka: sorban draselný; sladidla:  cyklamát sodný, acesulfam K, sacharin; pyridoxin hydrochlorid, emulgátor: E471; barviva: E124, E122.  Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Použití

Užívejte 1 ampuli (25 ml) 1 x denně přímo nebo po zředění vodou. 


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Není určeno dětem, ukládejte mimo jejich dosah. Skladujte na chladném a suchém místě. Barviva E124, E122 mohou mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.