Doplněk stravy

Z-KONZEPT BCAA Instant drink powder meloun 500 g

Značka: Z-KONZEPT

Z-KONZEPT BCAA Instant drink powder meloun jsou aminokyseliny s rozvětveným řetězcem L-leucin, L-isoleucin a L-valin v optimálním poměru a ve snadno rozpustné formě.

Varianty produktu
749

Cena za 100 g: 149,80 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Z-KONZEPT BCAA Instant drink powder meloun 500 g

50155794

Úvod

Aminokyseliny jsou základními stavebními kameny bílkovin, které podporují růst a udržení svalové hmoty. Instant drink Z-KONZEPT BCAA powder meloun obsahuje aminokyseliny s rozvětveným řetězcem (BCAA) ve formě instantního prášku na přípravu osvěžujícího nápoje. Tyto BCAA (leucin, izoleucin, valin) v poměru 2: 1: 1 BCAA se řadí mezi esenciální aminokyseliny, které si naše tělo neumí samo vytvořit, a proto je vhodné si je doplnit ve formě doplňků stravy. Tento navíc obsahuje vitamin B2, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a vitamin B6 podporující metabolismus bílkovin a glykogenu.

Hlavní vlastnosti:

  • 6000 mg BCAA v 1 dávce
  • výborná rozpustnost ve vodě
  • pro silové i vytrvalostní sportovce

Dávkování

Smíchejte 1 dávku (10 g) s 300 ml vody.Používejte během nebo po tréninku.  Při užití během déle trvajícího vytrvalostního výkonu je cítit okamžitý efekt.


Složení

L-leucin (30 %), dextróza, L-isoleucin (15%), L-valin (15%), okyselující látka (kyselina citronová, kyselina jablečná), aroma, maltodextrin, citrát draselný, melounový prášek (ovocný prášek (30%), maltodextrin (70%)) (1%), sladidlo (sukralóza), zahušťovadlo (karagenan), protispékavá látka (oxid křemičitý), emulgátor (sojový lecitin), barvivo (prášek ze šťávy červené řepy) pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, barvivo (betakaroten).  Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy lepku, vaječných bílkovin a mléka (včetně laktózy).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte mimo dosah dětí.    


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.