Doplněk stravy

Hifas da Terra Bio-Defense 60 kapslí

Hifas da Terra Bio-Defense obsahuje extrakt z reishi, shiitake, maitake a hlívy s vysokou potencí + naturální formy vitamínů D3 a C pro podporu obranného štítu.

Sleva 20% při zadání kódu HIFAS20 Při nákupu produktů značky Hifas da Terra získáte slevu 20 % při zadání kódu HIFAS20 v 1. kroku košíku. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
749

Cena za 1 kus: 12,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hifas da Terra Bio-Defense 60 kapslí

50156284

Úvod

Hifas da Terra Bio-Defense je originální produkt evropského původu s vysokou potencí a garantovaným obsahem bioaktivních složek. Mikronizovaný BIO prášek v kvalitě RAW – z reishi, shiitake, maitake a hlívy ( (hlívy ústřičné a hlívy máčkové) je obohacen o vyvážené a šetrné aditivum naturální formy vitamínů D3 + C, které podporují imunitní systém. Vitamín C se získává z aceroly, vitamín D z lišejníku.

Hlavní vlastnosti

  • reishi, shiitake, maitake a hlíva
  • mikronizovaný prášek z plodnice v kvalitě BIO + RAW
  • řada Preve line – produkty s vysokou potencí a účinkem
  • HGE – Hifas Green Extraction
  • kontrola produkce od A po Z = prémiová kvalita
  • 100% evropský původ
  • zdroj: ekofarma a mykorhizní les
  • obohaceno o přírodní vitamíny D3 + C pro podporu obranného štítu

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně, nalačno před snídaní, nebo během dne mezi hlavními jídly. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Složení v 1 kapsli: bio prášek z plodnice: Grifola tus ostreatus (Hlíva ústřičná) 115 mg (16,68 %), Pleurotus eryngii (Hlíva máčková) 115 mg (16,68 %), Grifola frondosa (Maitake - Trstnatec) 100 mg (14,5 %), Lentitula edodes (Šiitake - Houževnatec jedlý) 95 mg (13,78 %), Ganoderma lucidum (Reishi - Lesklokorka lesklá) 90,74 mg (13,16 %), bio extrakt z Malphigia glabra (Acerola) [poskytuje 6 mg vitamínu C (kyselina L-askorbová) - 7,5 %*], bio extrakt z Cladonia rangiferina (lišejník) [poskytuje 10 µg vitamínu D3 (cholekalciferol) - 200 %*], rostlinná kapsle (hydroxypropylmethyl-celulóza). * % Referenční hodnoty příjmu vitamínů.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Těhotné a kojící ženy by měly užívání konzultovat s lékařem. Spotřebujte do 2 měsíců od otevření. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


O značce

Hifas da Terra je španělská firma zaměřená na produkci bioaktivních hub, a to z vlastní eko farmy. Kontroluje tak celý proces růstu, sklizně a výroby konečného produktu. Je prestižním členem asociace Integrative Myco-Medicine Association a evropským biotechnologickým leaderem ve vývoji produktů z bioaktivních hub. Spolupracuje s vysokými školami a lékařskými zařízeními na klinických studiích hodnotících benefity suplementace jejími produkty.

Mottem značky je Kvalita, čistota a účinnost

  • složky v produktech Hifas da Terra podléhají farmaceutickému standardu kvality GMP (Good Manufacturing Practice) a každou z nich lze dohledat od pěstování, přes kultivační procesy až po uvedení na trh
  • přípravky obsahují pouze esenciální složky (bez rýže, dřeva či slupek)
  • trojí analytická kontrola probíhá v oblasti bezpečnosti, čistoty, koncentrace aktivních složek a potvrzení stability finálního produktu. To zahrnuje testování na mikrobiologickou čistotu, pesticidy, těžké kovy a lepek

Maximální koncentrace díky pokročilé technologii

Maximální koncentrace nedenaturovaných biomolekul extraktu zajišťuje technologie HGE – Hifas Green Extraction, a to z hub v RAW kvalitě (sušené při teplotách pod 40 stupňů Celsia). Extrakční systém HGE je ekologický a udržitelný.

Závazek k životnímu prostředí

Na obaly je používán papír z udržitelných lesů a recyklovatelný plast nyní nahrazuje sklo, které díky pevnosti a barvě topazu nových lahviček uchovává vlastnosti extraktu uvnitř.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.