Doplněk stravy

Hifas da Terra Mico-Mama 300 ml + Probiotics HdT 30 kapslí

Doplněk stravy pro ženy Hifas da Terra Mico-Mama + Probiotics HdT obsahuje vysoce vstřebatelnou nanoemulzi fermentovaných houbových extraktů + lactobacily.

Sleva 20% při zadání kódu HIFAS20 Při nákupu produktů značky Hifas da Terra získáte slevu 20 % při zadání kódu HIFAS20 v 1. kroku košíku. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
6 390
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Hifas da Terra Mico-Mama 300 ml + Probiotics HdT 30 kapslí

50156278

Úvod

Doplněk stravy Hifas da Terra Mico-Mama obsahuje nanoemulzi HIFAS® (super BIO výtažky z osmi hub) + Probiotocs HdT (probiotika a prebiotika) a je určený pro ženy. Receptura Mico-Mama je založena na symbióze silných bioaktivních houbových extraktů, upravených procesem fermentace a následně převedených do formátu nanoemulze, která zvyšuje biologickou dostupnost a vstřebávání až o 70 %. Druhý přípravek Probiotics HdT obsahuje dva kmeny laktobacilů v takzvaném klidovém stavu (spící symbiotické bakterie). Aktivují se až v těle po požití a jsou gastrorezistentní, čímž skutečně uplatňují svou probiotickou funkci na střevní úrovni.

Hlavní vlastnosti

  • polyporus, reishi, hlíva, žampion mandlový, maitake, shiitake, hericium a chaga
  • nanoemulze HIFAS® obsahuje živé fermentované extrakty z hub + bioaktivní vitamíny + bioaktivní metabolity
  • spící symbiotické bakterie
  • řada Super Acut-Line – silné extrakty s nejvyšší potencí a účinkem
  • kontrola produkce od A po Z = prémiová kvalita
  • 100% evropský původ
  • zdroj: ekofarma a mykorhizní les
  • obohaceno o vitamíny skupiny B + A, D3, C pro podporu obranného štítu

Dávkování

Mico-Mama: 0,15 ml / 1 kg tělesné hmotnosti. Užívejte ráno nalačno. Před použitím protřepat. Po otevření uchovávejte produkt Mico-Mama v lednici a spotřebujte do 40 dní. Probiotics HdT: Dávkujte 1 kapsli denně ráno nalačno, ihned po užití tekutého produktu Mico-Mama.


Složení

Mico-Mama: voda, bio agáve nektar, gama-cyklodextrin, fruktooligosacharidy (90% inulin) 4,8 %, bio extrakt z plodnice Polyporus umbellatus (choroš) 3,2 %, bio extrakt z plodnice Ganoderma lucidum (reishi—lesklokorka) 3,7 %, bio extrakt z plodnice Pleurotus ostreatus (hlíva) 3,7 %, fosfatidylserin (alergen sója), zvýrazňovač chuti glycin, bio extrakt z plodnice Agaricus blazei (žampion mandlový) 2,8 %, bio extrakt z plodnice Grifola frondosa (Maitake—Trstnatec) 2,8 %, bio extrakt z plodnice Hericium erinaceus (Korálovec) 2,8 %, bio extrakt z mycelia Inonotus obliquus (Chaga—Rezavec) 2,8 %, bio extrakt z plodnice Lentinula edodes (Šiitake-Houževnatec) 2,8 %, koncentrovaná šťáva z Aceroly (Malpighia glabra) 1,9 %, sladidla (xylitol, sukralóza), regulátor kyselosti kyselina citrónová, kyselina L-askorbová, jahodové aroma, vanilkové aroma, konzervant (sorban draselný), nikotinamid, cholekalciferol, selenomethionin, D-pantothenát vápenatý, retinol, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, kyselina listová, seleničitan sodný, biotin, kyanokobalamin. Probiotics HdT: maltodextrin, obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, voda), Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Při jakékoliv konvenční léčbě, konzultujte užívání tohoto přípravku se svým ošetřujícím lékařem! Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Neužívejte při přecitlivělosti či alergii na kteroukoli složku produktu nebo pokud je poškozen obal. Baleno v ochranné atmosféře, plněné na maximum – po otevření produktu se může objevit mírný únik tekutiny a následné viditelné pomalu se objevující bublinky na hladině – toto je normální jev v důsledku charakteru produktu (fermentovaný extrakt). Ukládejte mimo dosah dětí.


O značce

Hifas da Terra je španělská firma zaměřená na produkci bioaktivních hub, a to z vlastní eko farmy. Kontroluje tak celý proces růstu, sklizně a výroby konečného produktu. Je prestižním členem asociace Integrative Myco-Medicine Association a evropským biotechnologickým leaderem ve vývoji produktů z bioaktivních hub. Spolupracuje s vysokými školami a lékařskými zařízeními na klinických studiích hodnotících benefity suplementace jejími produkty.

Mottem značky je Kvalita, čistota a účinnost

  • složky v produktech Hifas da Terra podléhají farmaceutickému standardu kvality GMP (Good Manufacturing Practice) a každou z nich lze dohledat od pěstování, přes kultivační procesy až po uvedení na trh
  • přípravky obsahují pouze esenciální složky (bez rýže, dřeva či slupek)
  • trojí analytická kontrola probíhá v oblasti bezpečnosti, čistoty, koncentrace aktivních složek a potvrzení stability finálního produktu. To zahrnuje testování na mikrobiologickou čistotu, pesticidy, těžké kovy a lepek

Maximální koncentrace díky pokročilé technologii

Maximální koncentrace nedenaturovaných biomolekul extraktu zajišťuje technologie HGE – Hifas Green Extraction, a to z hub v RAW kvalitě (sušené při teplotách pod 40 stupňů Celsia). Extrakční systém HGE je ekologický a udržitelný.

Závazek k životnímu prostředí

Na obaly je používán papír z udržitelných lesů a recyklovatelný plast nyní nahrazuje sklo, které díky pevnosti a barvě topazu nových lahviček uchovává vlastnosti extraktu uvnitř.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.