Doplněk stravy

Hifas da Terra Dr. Immune Five for Children 250 ml

Hifas da Terra Dr. Immune Five for Children je sirup pro děti s beta-glukany z reishi, žampionu, hlívy, shiitake a chagy + vitamíny D3 a C pro podporu obranného štítu.

Sleva 20% při zadání kódu HIFAS20 Při nákupu produktů značky Hifas da Terra získáte slevu 20 % při zadání kódu HIFAS20 v 1. kroku košíku. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
669

Cena za 100 ml: 267,60 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hifas da Terra Dr. Immune Five for Children 250 ml

50156283

Úvod

Hifas da Terra Dr. Immune Five for Children je sirup pro děti s jahodovou příchutí ve formě mikroemulze (HMT = Hifas Microemulsion Tech) s optimálním obsahem beta-glukanů a dalších biologicky aktivních složek z reishi, žampionu mandlového, hlívy ústřičné, shiitake a chagy. Přípravek je slazený bio nektarem z agáve a obohacený vitamíny D3 + C, které podporují imunitní systém.

Hlavní vlastnosti

  • 100% Eko reishi, žampion, hlíva, shiitake, chaga
  • doplněk stravy pro děti
  • sirup s jahodovou příchutí ve formě mikroemulze (HMT = Hifas Microemulsion Tech)*
  • řada Preve line children – produkty s vysokou potencí a účinkem
  • kontrola produkce od A po Z = prémiová kvalita
  • 100% evropský původ
  • zdroj: ekofarma a mykorhizní les
  • obohaceno o vitamíny D3 + C pro podporu obranného štítu

Dávkování

Podávejte 0,5 ml sirupu na 1 kg váhy dítěte. Po otevření uchovávejte v lednici při teplotě 2-8 °C a spotřebujte nejlépe do 40 dní. Před otevřením lehce protřepejte.


Složení

Složení v 15 ml: voda, bio agáve nektar, gama-cyklodextrin, fruktooligosacharidy (90% inulin) 420 mg (2,5 %), bio koncentrát šťávy z Malpighia glabra L. (acerola) 288 mg (1,7 %), extrakt z  plodnice Agaricus blazei (žampion mandlový) 60 mg (0,4 %), extrakt z  plodnice Ganoderma lucidum (reishi – lesklokorka lesklá) 60 mg (0,4 %), extrakt z  mycelia Inonotus obliquus (chaga – rezavec šikmý) 60 mg (0,4 %), extrakt z  plodnice Lentinula edodes (šiitake – houževnatec jedlý) 60 mg (0,4 %), extrakt z plodnice Pleurotus ostreatus (hlíva ústřičná) 60 mg (0,4 %), vitamín C (kyselina L-askorbová) 59 mg (74 %*), jahodové aroma, konzervant sorban draselný, regulátor kyselosti kyselina citrónová, vitamín D 3,7 µg (74 %*). * Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Neužívejte při přecitlivělosti či alergii na kteroukoli složku produktu nebo pokud je poškozen obal. Ukládejte mimo dosah dětí.


O značce

Hifas da Terra je španělská firma zaměřená na produkci bioaktivních hub, a to z vlastní eko farmy. Kontroluje tak celý proces růstu, sklizně a výroby konečného produktu. Je prestižním členem asociace Integrative Myco-Medicine Association a evropským biotechnologickým leaderem ve vývoji produktů z bioaktivních hub. Spolupracuje s vysokými školami a lékařskými zařízeními na klinických studiích hodnotících benefity suplementace jejími produkty.

Mottem značky je Kvalita, čistota a účinnost

  • složky v produktech Hifas da Terra podléhají farmaceutickému standardu kvality GMP (Good Manufacturing Practice) a každou z nich lze dohledat od pěstování, přes kultivační procesy až po uvedení na trh
  • přípravky obsahují pouze esenciální složky (bez rýže, dřeva či slupek)
  • trojí analytická kontrola probíhá v oblasti bezpečnosti, čistoty, koncentrace aktivních složek a potvrzení stability finálního produktu. To zahrnuje testování na mikrobiologickou čistotu, pesticidy, těžké kovy a lepek

Maximální koncentrace díky pokročilé technologii

Maximální koncentrace nedenaturovaných biomolekul extraktu zajišťuje technologie HGE – Hifas Green Extraction, a to z hub v RAW kvalitě (sušené při teplotách pod 40 stupňů Celsia). Extrakční systém HGE je ekologický a udržitelný.

Závazek k životnímu prostředí

Na obaly je používán papír z udržitelných lesů a recyklovatelný plast nyní nahrazuje sklo, které díky pevnosti a barvě topazu nových lahviček uchovává vlastnosti extraktu uvnitř.

* HMT (Hifas Microemulsion Tech) je patentovaný naturální systém mikro-enkapsulace (mikroemulgační a nanoemulgační systém), který zlepšuje biologickou dostupnost, využitelnost a bezproblémové vstřebávání. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.