Kosmetika

MomCare Krém na jizvy po císařském řezu 50 ml

Značka: MOMCARE

MomCare je přípravek k lokální péči o pokožku v oblasti jizvy po císařském řezu. Krém pomáhá udržet ideální vlhkost pokožky, a zároveň zlepšuje vzhled jizev po císařském řezu.

739
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MomCare Krém na jizvy po císařském řezu 50 ml

50156829

Úvod

Dopřejte svému tělu po císařském řezu trochu péče navíc, abyste se zase brzy mohla pyšnit krásným bříškem. MomCare je přípravek k lokální péči o pokožku v oblasti jizvy po císařském řezu. Bílý, rychle se vstřebávající krém, pomáhá udržet rovnováhu vlhkosti pokožky, a zároveň napomáhá zlepšení vzhledu jizev po císařském řezu. Zjemňuje, vyhlazuje a vyrovnává strukturu pleti, minimalizuje zbarvení jizvy. Je ideálním pomocníkem na období krátce po porodu, ale vzhled jizviček dokáže pozitivně ovlivnit až do dvou let od zhojení. Krém je vyroben z rostlinného silikonu, obsahuje hydratační a pečující složky jako je vilín, kyselina hyaluronová, aloe vera, vitamín E, lysinový kolagen a pentavitin.

Hlavní vlastnosti:

  • k péči o pokožku v oblasti zhojených jizev po císařském řezu
  • rychle se vstřebává
  • má příjemnou vůni
  • vytváří na pokožce neviditelnou ochrannou vrstvu
  • k péči o pleť se starými i nově vzniklými jizvami

Složení

Vitamin E, Aloe vera, Pentavitin (sacharid identický s pokožkou, regenerátor pokožky, dlouhodobě hloubkově hydratuje), rostlinný silikon, Pirocton olamine (dezinfekční prostředek), výtažek z ovsa (redukuje svědění), Karbamid, L-Lysin (aminokyselina, tvořící kolagen, regeneruje rány), bambucké máslo (hydratuje), kyselina hyaluronová, Glutamin (aminokyselina, regeneruje), Allantoin.


Použití

Ošetřované místo jemně očistěte mýdlovou vodou a osušte. Krém používejte pouze na čistou a suchou pokožku. Malé množství krému jemně vmasírujte do jizvy ve velmi tenké vrstvě. Před aplikací MomCare Silikonové náplasti na jizvy nechte krém 10 minut zaschnout. Pokud krém na jizvy nezaschne do 10 minut, použili jste jej příliš mnoho, přebytek krému odstraňte a nechte opět zaschnout. Používejte dvakrát denně (ráno a večer). Doporučená minimální délka aplikace jsou tři měsíce. V případě starších nebo větších jizev je nutná delší péče.


Upozornění

Nepoužívejte na otevřenou, nezahojenou ránu. Jako každý kosmetický přípravek i tento může mít vedlejší účinky. Vzácně může způsobit zarudnutí nebo podráždění pokožky. Pokud pocítíte tyto nebo jakékoli jiné vedlejší účinky, opláchněte místo dostatečným množstvím vody a krém dále nepoužívejte. Přípravek uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě do maximálně 25 °C, chraňte před sálavým teplem. 

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.