Ostatní příkrmy

Hami Brambory s kuřetem, mrkví a jemným špenátem 12m+ 250 g

Značka: HAMI

Hami Brambory s kuřetem, mrkví a jemným špenátem je masozeleninový příkrm od ukončeného 12. měsíce. Obsahuje větší měkké kousky, aby váš drobeček zaměstnal první zoubky.

45
Ušetříte 8%

Původní cena:  49 Kč  ·  sleva 4 Kč

Cena za 100 g: 18,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 49 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hami Brambory s kuřetem, mrkví a jemným špenátem 12m+ 250 g

50149926

Úvod

Rozmanitý jídelníček je pro batolata velmi důležitý – s Hami příkrmy máte na výběr z kvalitní zeleniny vařené v páře a toho nejlepšího masa pocházejícího z prověřených farem. Hami Brambory s kuřetem, mrkví a jemným špenátem je masozeleninový příkrm od ukončeného 12. měsíce. Obsahuje větší měkké kousky masa a zeleniny, aby váš drobeček zaměstnal první zoubky. Receptura neobsahuje lepek, přidanou sůl ani konzervanty (dle zákona).

Hlavní vlastnosti

  • pestrost a kvalita v každé lžičce
  • zelenina vařená v páře
  • maso z ověřených farem
  • bez konzervantů a umělých barviv (dle zákona)
  • bez přidané soli
  • bez lepku
  • kojenecká kvalita

Složení

Voda, mrkev 27 %, brambory 13 %, kuřecí maso-prsa 8 %, plnotučné mléko, bezlepkový pšeničný škrob, petržel 3 %, pórek 3 %, řepkový olej, špenát 1,6 %. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


O značce

Hami ví, že výživa dítěte v prvních 1 000 dnech života hraje klíčovou roli pro jeho zdraví v dospělosti, a proto můžete mít jistotu, že vaše děťátko dostává s Hami vhodnou výživu. Hami masozeleninové příkrmy nabízí pestrou stravu v kojenecké kvalitě, od jemných prvních lžiček až po první samostatné jídlo s měkkými kousky: vaše děťátko může ochutnat až 20 druhů zeleniny a 9 druhů masa a ryb. Zelenina se připravuje v páře, aby si zachovala důležité vitaminy a živiny, maso je používáno od ověřených dodavatelů. Navíc Hami příkrmy skvěle chutnají!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.