Výživa pro malé děti

Sunar Sensitive 3 500 g

Značka: SUNAR

Sunar Sensitive 3 je batolecí mléčná výživa s probiotikem a obsahem mléčného tuku pro spokojené bříško vašeho dítěte od ukončeného 12. měsíce.

Cena 229 Kč/ks při nákupu 2 ks Při nákupu 2 ks označených produktů Sunar Sensitive 2 nebo 3 600g získáte cenu 229 Kč/ks. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
349

Cena za 100 g: 69,80 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sunar Sensitive 3 500 g

50156849

Úvod

Sunar Sensitive 3 je mléčná výživa vhodná pro spokojené bříško vašeho dítěte od ukončeného 12. měsíce života. Obsahuje mléčný tuk, který je druhou nejzastoupenější složkou mateřského mléka, vitamin D, důležitý pro růst a vývoj kostí a také například železo, které se podílí na správném fungování imunitního systému či rozvoji poznávacích funkcí u dětí. Batolecí mléko Sunar Sensitive 3 je navíc obohaceno o probiotickou kulturu Bifidobacterium longum.

Hlavní vlastnosti

  • pro děti 12-24 měsíců
  • mléčný tuk + probiotika Bifidobacterium longum
  • s železem a vitaminem D*
  • vyrobeno bez palmového oleje

Složení

Odtučněné mléko, plnotučné mléko, maltodextrin, laktóza (z mléka), slunečnicový olej, řepkový olej, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, draselné soli kyseliny citronové/citrónovej, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecithin/lecitín), chlorid hořečnatý/horečnatý, chlorid sodný, rybí olej, L-askorbát sodný / L-askorban sodný, Bifidobacterium longum BB536, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, citronan/citran sodný, chlorid cholinu/cholínu, inositol/inozitol, síran zinečnatý/zinočnatý, L-karnitin/L-karnitín, směs tokoferolů / zmes tokoferolov, nikotinamid/nikotínamid, D-pantothenát/pantotenát vápenatý, síran měďnatý/meďnatý, retinyl-palmitát/retinylpalmitát, thiamin-hydrochlorid /tiamínhydrochlorid, riboflavin/riboflavín, pyridoxin/pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová/pteroylmonoglutámová), seleničitan sodný, fytomenadion, síran manganatý/mangánatý, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin. Bifidobacterium Longum BB536 – 7x108 KTJ/100 g prášku. Alergeny jsou zvýrazněny tučně. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

  • Vysterilizujte všechno používané nádobí a pečlivě si umyjte a osušte ruce.
  • Převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz dávkovací tabulka) vlijte do vysterilizované láhve.
  • Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ostří nože.
  • Do láhve s vodou přidejte odpovídající počet odměrek prášku (viz dávkovací tabulka). Dobře uzavřete a důkladně protřepejte až se prášek rozpustí.
  • Před podáváním ověřte kápnutím na vnitřní stranu zápěstí, že teplota mléka není vyšší než 37-40 °C a ihned podávejte.
  • Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znovu nepodávejte.
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Neměňte poměr prášku a vody.
  • Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů (ne v chladničce).
  • Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku.
  • Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů od otevření.

Dávkování

Zarovnaná odměrka obsahuje 4,43 g Sunar Sensitive 3. 100 ml Sunar Sensitive 3 = 3 zarovnané odměrky (13,3 g prášku) + 90 ml vody = 267 kJ (64 kcal). Počet mléčných dávek v jídelníčku postupně klesá se zvyšujícím se počtem nemléčných jídel. Doporučené denní dávky mléka jsou orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením pediatra.

 Věk dítěte

Počet mléčných porcí na den (24 hodin)

Potřeba mléka na den (v ml)

PŘÍPRAVA JEDNÉ PORCE

Voda (ml)

Počet zarovnaných odměrek

Množství obnoveného mléka (v ml)

12-24 měsíců

2

330

150

5

165


Upozornění

Sunar Sensitive 3 je mléčná výživa, v prášku. Je určen pouze pro výživu malých dětí od ukončeného 12. měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeny. Má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy. Potravina pro zvláštní výživu.

Důležité upozornění: Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Sunar Sensitive 3 není určen jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života dítěte. Není určen pro kojence do 1 roku. Pro zdraví kojenců je důležité dodržování návodu k přípravě a uvedených doporučení. Při krmení neponechávejte dítě bez dozoru, hrozí riziko zalknutí. Po konzumaci mléka, zejména před spaním, dbejte na hygienu ústní dutiny.

* Jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.