Péče o dítě

Dr.Browns Lžičky s měkkým koncem 4m+ 4 ks

Značka: DR.BROWNS

Lžičky s měkkým koncem 4 m+ od Dr.Browns jsou velmi jemné a pružné. Díky tomu jsou šetrné k citlivým dásním dítěte i při prořezávání zoubků. Na první příkrmy.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Browns Lžičky s měkkým koncem 4m+ 4 ks

50157086

Úvod

Lžičky s měkkým koncem 4 m+ od Dr.Browns jsou velmi jemné a pružné. Díky tomu jsou šetrné k citlivým dásním dítěte i při prořezávání zoubků. Lžička má vyvýšený konec a ergonomickou rukojeť, která se snadno drží i těm nejmenším miminkům od 4 měsíců. Ideální na první příkrmy. Baleni o 4 kusech. Bez BPA.

Hlavní vlastnosti:

  • jemné a pružné
  • šetrné k citlivým dětským dásním
  • pro děti od 4 měsíců

Použití

Před prvním a po každém použití omyjte v teplé vodě se saponátem. Důkladně opláchněte. Lžičky můžete také sterilizovat i mýt v myčce na nádobí.


Upozornění

Během krmení nenechávejte dítě bez dozoru. Před kontaktem dítěte s výrobkem odstraňte všechny obalové materiály. Používejte výrobek jen za přítomnosti dospělé osoby. Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při jakýchkoli známkách poškození výrobek vyhoďte. Nevhodný do mikrovlnné trouby. Nevystavujte výrobek přímému slunečnímu záření nebo nenechávejte v blízkosti tepelných zdrojů. Vždy zkontrolujte teplotu potravy před podáním dítěti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.