Doplněk stravy

Arkopharma Forcapil Croissance Gummies malina 60 ks

Značka: ARKOPHARMA
Produktová řada: Forcapil

Arkopharma Forcapil Croissance Gummies malina je doplněk stravy s nutrienty pro vaše krásné vlasy a pevné nehty. Ovocné želatinky poskytují dávku selenu, zinku a biotinu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Forcapil získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
419

Cena za 1 kus: 6,98 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Arkopharma Forcapil Croissance Gummies malina 60 ks

50156842

Úvod

Arkopharma Forcapil Croissance Gummies malina je doplněk stravy obsahující nutrienty pro vaše krásné vlasy a pevné nehty. Příjemnou formou ovocných želatinek získáte dávku selenu, zinku a biotinu v kombinaci s extraktem z přesličky rolní, která doplňuje spektrum minerálních látek důležitých pro pevnost, pružnost vlasů a nehtů.

Hlavní vlastnosti

  • selen, zinek a vitamin C působí jako antioxidanty
  • selen a zinek přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • přeslička přispívá k mineralizaci vlasů, nehtů i pokožky

Ve 2 želé je 2,3 g cukru – pouze 16 kcal, to je ekvivalent čtvrtiny jablka (0,7-0,9 % denní energetické potřeby ženy). Výrobek navíc neobsahuje umělá sladidla ani barviva.


Dávkování

Užívejte 2 želé denně kdykoli během dne. Doporučujeme užívat přípravek v cyklech 2-3 měsíců, abyste byli v souladu s vlasovým cyklem a optimalizovali přínosy produktu. Kúru lze opakovat několikrát ročně, zejména při sezónních změnách (podzim, jaro).


Složení

Glukózový sirup - cukr - přírodní příchuti (malinové a lesní ovocné příchutě) - Želírovací látka: pektiny - Kyseliny: kyselina citronová, citrát sodný - Vitamin C - Citrát zinečnatý - Selenit sodný - Extrakt z nadzemní části přesličky (Equisetum arvense L.) - Koncentrát mrkve (Daucus carota L.) a černého rybízu (Ribes nigrum L.) - Vitamin B5 - Vitamin B6 - Vitamin B8 - Vitamin B9. Obalovací látka: karnaubský vosk. Bez živočišné želatiny, s ovocným pektinem z citrusů.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 15 let, není určeno pro těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy by neměl nahrazovat pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Může se objevit mírná barevná odchylka způsobená přírodní povahou složek, žádným způsobem neovlivňuje kvalitu produktu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.