Doplněk stravy

Arkopharma Forcapil Anti-Chute 30 tablet

Značka: ARKOPHARMA
Produktová řada: Forcapil

Arkopharma Forcapil Anti-Chute je doplněk stravy s nutrienty pro vlasy a nehty. V jedné tabletě získáte dávku zinku, biotinu v kombinaci s rostlinnými extrakty.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Forcapil získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499

Cena za 1 kus: 16,63 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Arkopharma Forcapil Anti-Chute 30 tablet

50156839

Úvod

Arkopharma Forcapil Anti-Chute je doplněk stravy s nutrienty pro vlasy a nehty. Doporučuje se ženám i mužům nespokojených s kvalitou svých vlasů, která může být odrazem stresového období či únavy. V jedné tabletě získáte dávku zinku, biotinu a dalších vitaminů v kombinaci s rostlinnými extrakty. Obsahuje přesličku a kapradinu s příznačným názvem Venušin vlas, jež přispívají k dobrému stavu vlasů i nehtů.

Hlavní vlastnosti

  • zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, působí jako antioxidant
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • přeslička přispívá k mineralizaci vlasů, nehtů i pokožky
  • kapradina Venušin vlas přispívá k dobrému stavu vlasů a nehtů

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně během snídaně a zapijte velkou sklenicí vody. Aby bylo dosaženo souladu s délkou vlasového cyklu, doporučuje se doba používání alespoň 3 měsíce, kterou lze několikrát během roku zopakovat, zejména při sezónních změnách.


Složení

L-cystein - Extrakt z nadzemní části kapradiny vlasové (Adiantum capilllus-veneris L.) - L-methionin - Náplň: celulóza - Prášek z nadzemní části přesličky (Equisetum arvense L.) - Modifikovaný škrob z brambor - Antiklumpovací látky: mono- a diglyceridy mastných kyselin a kyselina stearová - Oxid zinečnatý - Vitamin B5 - Vitamin B6 - L-arginin - Vitamin D3 - Uhličitan měďnatý - Vitamin B8 - Vitamin B9. Obalovací látky: hydroxypropylmethylcelulosa, celulóza, kyselina stearová, hydroxypropylcelulosa - Náplň: uhličitan vápenatý - Barvivo: obyčejný karamel - Koncentráty z jablek (Malus domestica Borkh.), černého rybízu (Ribes nigrum L.) a ředkvičky (Raphanus sativus L.).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 15 let. Nepoužívejte, pokud jste těhotná nebo kojíte. V případě současného užívání léčby diabetu se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Doplněk stravy by neměl nahrazovat pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.