Doplněk stravy

Arkopharma Forcapil Anti-Chute Gummies meruňka 60 ks

Značka: ARKOPHARMA
Produktová řada: Forcapil

Arkopharma Forcapil Anti-Chute Gummies meruňka je doplněk stravy s nutrienty pro vaše krásné vlasy a pevné nehty. Ovocné želatinky poskytují dávku zinku a biotinu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Forcapil získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
419

Cena za 1 kus: 6,98 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Arkopharma Forcapil Anti-Chute Gummies meruňka 60 ks

50156838

Úvod

Arkopharma Forcapil Anti-Chute Gummies meruňka je doplněk stravy obsahující nutrienty pro vaše krásné vlasy a pevné nehty. Příjemnou formou ovocných želatinek získáte dávku zinku a biotinu v kombinaci s extraktem z kapradiny, která má příznačný název Venušin vlas a která přispívá k dobrému stavu vlasů a nehtů.

Hlavní vlastnosti

  • zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, působí jako antioxidant
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • kapradina Venušin vlas přispívá k dobrému stavu vlasů a nehtů

Dávkování

Užívejte 2 želé denně, kdykoliv během dne.


Složení

Glukózový sirup - cukr - extrakt z nadzemní části kapradiny vlasové (Adiantum capillus-veneris L.) - Kyseliny: kyselina citronová, citrát sodný - Želírovací látka: pektiny - Koncentrát z květu šafránu barvířského (Carthamus tinctorius L.) a ředkvičky (Raphanus sativus L.) - Citrát zinečnatý - Přírodní aroma - Vitamin B5 - Vitamin B6 - Vitamin B8 - Vitamin B9. Obalovací látka: karnaubský vosk.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 15 let. Doplněk stravy by neměl nahrazovat pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.