Doplněk stravy

Arkopharma Arkoroyal Dynergie BIO 20x10 ml

Značka: ARKOPHARMA
Produktová řada: Arkoroyal

Arkopharma Arkoroyal Dynergie BIO s mateří kašičkou, propolisem a acerolou obsahuje také ženšen, který podporuje vitalitu a pomáhá redukovat pocity únavy.

745

Cena za 100 ml: 372,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Arkopharma Arkoroyal Dynergie BIO 20x10 ml

50156835

Úvod

Arkopharma Arkoroyal Dynergie BIO s mateří kašičkou, propolisem a acerolou obsahuje kromě včelích produktů a ovocných extraktů také výtažek ze ženšenu pro podporu energie. Ženšen podporuje imunitní systém, zvyšuje vitalitu a pomáhá redukovat pocity únavy. Mateří kašičku – Royal Jelly produkují včely k výživě své královny. Tato cenná substance poskytuje bohatství živin – cukry, bílkoviny, lipidy, vitamíny, minerály + specifické aktivní složky například apalbumin.

Hlavní vlastnosti

  • včelí mateří kašička, propolis a acerola
  • ženšen podporuje imunitu, snižuje pocity únavy
  • 20 ampulek na 20 dní užívání

Dávkování

  • Užívejte 1x denně 1 ampuli.
  • Před otevřením ampulku protřepejte. Vzhledem k přírodní povaze produktu se může objevit mírná usazenina, která však nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
  • Poklepejte na každý konec ampule ukazováčkem, pomocí papírové utěrky odlomte konec ampule tak, abyste zabránili pádu úlomků.
  • Otočte ampuli a umístěte ji nad sklenici. Pomocí papírové utěrky odlomte druhý konec ampule a nechte ji vytéct do sklenice. Přidejte ekvivalent půl sklenice vody nebo ovocné šťávy (125 ml).

Složení

Voda – med – fruktóza – mateří kašička – extrakt z kořene ženšenu (Panax ginseng C. A. Mey.) – koncentrovaná šťáva z pomeranče (Citrus sinensis (L.) Osbeck) – koncentrovaná šťáva z plodů aceroly (Malpighia glabra L.) – extrakt z propolisu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Tento produkt se nedoporučuje osobám, u kterých se v minulosti projevila alergie na včelí produkty. Pokud se léčíte na cukrovku nebo pokud podstupujete antikoagulační léčbu, požádejte o radu svého lékaře. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.