Doplněk stravy

Arkopharma Arkoroyal BIO 2500 mg 20x10 ml

Značka: ARKOPHARMA
Produktová řada: Arkoroyal

Arkopharma Arkoroyal BIO s mateří kašičkou je roztok na bázi Royal Jelly – speciální substance, kterou produkují včely k výživě své královny.

749

Cena za 100 ml: 374,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Arkopharma Arkoroyal BIO 2500 mg 20x10 ml

50156836

Úvod

Arkopharma Arkoroyal BIO s mateří kašičkou je tekutý doplněk stravy na bázi BIO Royal Jelly – speciální substance, kterou produkují včely k výživě své královny. Mateří kašičku tvoří velký podíl vody, ale také cukry, bílkoviny, lipidy, vitamíny a minerální látky. Hlavní složkou je apalbumin-1, kterého mateří kašička Arkoroyal obsahuje 2,5 %. Obsažené včelí produkty pocházejí z odpovědného včelaření, které respektuje životní prostředí, dobré životní podmínky zvířat a biodiverzitu. 

Hlavní vlastnosti

  • 2 500 mg včelí mateří kašičky v jedné dávce
  • 20 ampulek na 20 dní užívání
  • z odpovědného včelaření

Dávkování

  • Užívejte 1 ampuli ráno při snídani, nejlépe rozředěnou ve sklenici vody nebo ovocné šťávy (200 ml). Kúru je vhodné opakovat několikrát ročně, zejména při sezónních změnách.
  • Před otevřením ampulku protřepejte. Vzhledem k přírodní povaze produktu se může objevit mírná usazenina, která však nijak neovlivňuje kvalitu.
  • Poklepejte na každý konec ampule ukazováčkem, pomocí papírové utěrky odlomte konec ampule tak, abyste zabránili pádu úlomků.
  • Otočte ampuli a umístěte ji nad sklenici. Pomocí papírové utěrky odlomte druhý konec ampule a nechte ji vytéct do sklenice. Přidejte ekvivalent půl sklenice vody nebo ovocné šťávy (125 ml).

Složení

Voda, včelí mateří kašička BIO, květový med BIO, prášek z plodu Baobabu BIO (Adansonia digitata L.). V jedné ampuli: 2 500 mg organické mateří kašičky.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není vhodné pro děti do 6 let. Nedoporučuje se osobám s alergií na včelí produkty. V případě pochybností může být vhodné začít s nízkou dávkou, kterou budete postupně zvyšovat. Doplněk stravy by neměl nahrazovat pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.