Potraviny a nápoje

Belkorn Activa Protein sušenky s belgickou čokoládou 120 g

Značka: BELKORN

Belkorn Activa Protein sušenky s belgickou čokoládou mají vysoký podíl vlákniny a rovněž jsou zdrojem bílkovin. Vhodné zejména pro vegetariány a sportovce.

85

Cena za 100 g: 70,83 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Belkorn Activa Protein sušenky s belgickou čokoládou 120 g

50156290

Úvod

Belkorn Activa Protein jsou sušenky s belgickou čokoládou, které skvěle poslouží jako svačinka pro děti a dospělé. Kromě lahodné chuti se mohou pochlubit zajímavým nutričním profilem – díky použití nerafinovaných surovin jsou bohaté na vlákninu a minerály, rovněž jsou zdrojem bílkovin. Sušenky jsou vhodné pro vegetariány a sportovce.

Hlavní vlastnosti:

  • sušenky s belgickou čokoládou
  • vysoký podíl vlákniny
  • bez palmového tuku

Složení

Pšeničná celozrnná mouka 28 %, rostlinné oleje a tuky (řepkový, kakaový), vláknina (polydextróza, frukto-oligosacharidy, inulin), sladidlo (maltitoly), laktoproteiny (kaseináty), čokoládové lupínky 6 % (sladidlo (maltitoly), kakaová hmota, emulgátor (sójový lecitin), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, přírodní aroma (vanilka), lískové ořechy, kakaový prášek 2 %, kypřící látka (hydrogen uhličitan sodný), přírodní aroma (vanilka), sůl, antioxidant (extrakt bohatý na tokoferol), emulgátory (slunečnicový lecitin), citronová šťáva. Alergeny jsou označeny tučně. Obsahuje lepek, ořechy, mléko a sóju. Může obsahovat stopy vajec.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.