Doplněk stravy

Green idea Karmelitské kapky 100 ml

Značka: GREEN IDEA

Green idea Karmelitské kapky obsahují meduňku a kůru skořice, které podporují normální trávení, a muškátový ořech, který napomáhá správnému trávení a podporuje chuť k jídlu.

209

Cena za 100 ml: 209,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Karmelitské kapky 100 ml

50152296

Úvod

Karmelitské kapky Green idea je bylinná kompozice ideální jako doplněk stravy při pocitu těžkosti po jídle. Obsahuje meduňku a kůru skořice, které podporují normální trávení, a muškátový ořech, který napomáhá správnému trávení a podporuje chuť k jídlu.

Hlavní vlastnosti:

  • bylinné kapky při těžkostech s trávením
  • meduňka a skořice podporují správnou funkci trávicího traktu
  • muškátový ořech podporuje chuť k jídlu

Dávkování

15–30 kapek při pocitu plnosti a těžkosti po jídle. Tinkturu je možné přidat do studeného nápoje. 


Složení

15 kapek (1 ml) obsahuje: Meduňka standardizovaný extrakt 34 mg (RHP není stanoveno), skořice kůra 7 mg (RHP není stanoveno), citrónová kůra 7 mg (RHP není stanoveno), muškátový ořech stand. extrakt 2 mg (RHP není stanoveno), vitamín C 3 mg (11 % RHP).

Kompletní složení: voda, jemný líh (minimálně 35 obj. % alk./ethanolu), Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), skořice kůra (Cinnamomi cortex), citronová kůra (Citri pericarpium), muškát ořech (Myristica fragrans) standardizovaný extrakt (4:1), vitamín C (kyselina L-askorbová).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.