Čaje a čajové směsi

Allnature BIO Dobré trávení s fenyklem dětský čaj 20x1,5 g

Značka: ALLNATURE

Porcovaný čaj Allnature BIO Dobré trávení je kombinací ověřených bylinek jako je meduňka, máta nebo fenykl, který podporuje zdravé trávení vašich nejmenších, a působí pozitivně při nadýmání.

55

Cena za 100 g: 183,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature BIO Dobré trávení s fenyklem dětský čaj 20x1,5 g

50158179

Úvod

Podpořte správné trávení vašeho děťátka, a zároveň mu dopřejte příjemný chuťový zážitek. Porcovaný čaj Allnature BIO Dobré trávení je kombinací ověřených bylinek jako je meduňka, máta nebo fenykl, který podporuje zdravé trávení vašich nejmenších. Čaj vyniká příjemnou chutí a jemným aroma, které skvěle akceptují již děti od ukončeného 4. měsíce.

Hlavní vlastnosti:

  • bylinný čaj v nálevových sáčcích
  • fenykl podporuje správné trávení a působí proti nadýmání
  • vhodný od ukončeného 4. měsíce

Složení

Bio meduňka nať (Herba melissae) 30 %, bio heřmánek květ (Flos chamomillae vulgaris) 25 %, bio šípek plod (Fructus cynosbati) 25 %, bio máta nať (Herba menthae piperitae) 10 %, bio fenykl plod (Fructus foeniculi) 10 %.


Použití

1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 min vylouhovat. Děti od ukončeného 4. měsíce jeden šálek za den. Děti od 3 let 2 šálky za den.


Upozornění

V případě, že čaj přislazujete cukrem, nepodávejte ho kojencům z láhve se savičkou, použijte co nejdříve hrneček. Nadměrné užívání čaje s cukrem může vést ke zvýšení kazivosti zubů. Maximální dávka cukru na 1 hrnek (250 ml vody) je 12,5 g (max. 5 g/100 ml).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.