Potraviny a nápoje

Max Sport Proteinová tyčinka nugát 50 g

Značka: MAX SPORT

Max Sport Proteinová tyčinka nugát skvěle poslouží k doplnění energie po sportovních aktivitách nebo jako svačinka do práce nebo na cesty. Bezlepkové složení.

29

Cena za 100 g: 58,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Max Sport Proteinová tyčinka nugát 50 g

50156886

Úvod

Proteinová tyčinka Protein s příchutí Max Sport Nugát je ideálním řešením pro aktivní lidi. Oceníte ji k doplnění energie po sportovních aktivitách nebo jako svačinku do práce nebo na cesty. Díky bezlepkovému složení si na ní mohou pochutnat také celiaci.

Hlavní vlastnosti:

  • bezlepková proteinová tyčinka
  • lahodná nugátová chuť
  • ideální po fyzické aktivitě

Složení

Bílkovinná směs 28,3% (sójový bílkovinný izolát, koncentrát syrovátkových a mléčných bílkovin), glukózo-fruktózový sirup, mléčná čokoláda 18% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory: slunečnicové lecitiny, polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma), oligofruktóza (vláknina), řepkový olej, pražené drcené lískové ořechy 4,6%, zvlhčující látka: glycerol; slazené kondenzované plnotučné mléko (mléko, cukr), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin; aromata. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat arašídy a jiné skořápkové plody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.