Potraviny a nápoje

Max Sport Proteinová tyčinka cherry 50 g

Značka: MAX SPORT

Max Sport Proteinová tyčinka cherry skvěle poslouží k doplnění energie po sportovních aktivitách nebo jako svačinka do práce nebo na cesty. Bezlepkové složení.

29

Cena za 100 g: 58,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Max Sport Proteinová tyčinka cherry 50 g

50156885

Úvod

Proteinová tyčinka Protein s příchutí Max Sport herry je ideálním řešením pro aktivní lidi. Oceníte ji k doplnění energie po sportovních aktivitách nebo jako svačinku do práce nebo na cesty. Díky bezlepkovému složení si na ní mohou pochutnat také celiaci.

Hlavní vlastnosti:

  • bezlepková proteinová tyčinka
  • lahodná višňová chuť
  • ideální po fyzické aktivitě

Složení

Bílkovinná směs 27,6% (sójový bílkovinný izolát, koncentrát syrovátkových a mléčných bílkovin), glukózo-fruktózový sirup, kakaová poleva 18% [cukr, rostlinné tuky (palmojádrový, palmový, maslovníkový v různém poměru), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 16%, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma], řepkový olej, oligofruktóza (vláknina), sušená proslazená klikva velkoplodá (klikva Vaccinium macrocarpon 60%, cukr, slunečnicový olej), sójové vločky, zvlhčující látka: glycerol; kousky hořké čokolády 1,9% (cukr, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma), emulgátor: sójový lecitin; přírodní višňové aroma, barvivo: sušená šťáva z červené řepy; aroma, kyselina: kyselina citronová. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat arašídy a skořápkové plody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.