Elektronika

Silk´n Pulzní laserový epilátor Jewel Luxx 200 000 impulsů

Značka: SILK´N

Silk´n pulzní laserový epilátor Jewel Luxx vám pomůže odstranit nežádoucí chloupky z vašeho těla i obličeje – rychle, jednoduše, dlouhodobě a hlavně bezbolestně díky technologii HPL.

4 550
Doprava zdarma

O produktu: Silk´n Pulzní laserový epilátor Jewel Luxx 200 000 impulsů

50157096

Úvod

Dopřejte si dlouhodobě hladkou pokožku bez chloupků bez nutnosti navštívit kosmetický salon! Silk´n Jewel Luxx pulzní laserový epilátor vám pomůže odstranit nežádoucí chloupky z vašeho těla i obličeje – rychle, jednoduše, dlouhodobě a hlavně bezbolestně! Zařízení používá pulzní světlo k odstranění nežádoucího ochlupení, díky tomu se můžete těšit dlouhotrvajícím výsledkům bez zarůstání. Technologie HPL (Home Puls Light) byla předmětem řady klinických studií a přední dermatologové ji označují jako bezpečný, jednoduchý a efektivní způsob, jak odstranit chloupky v pohodlí domova. Silk'n Jewel má jen jedno tlačítko, kterým ovládáte vše potřebné, při kontaktu s pokožkou Jewel automaticky vyzařuje světelný puls, takže je ošetření mnohem rychlejší a jednodušší. Vybírat můžete z 5 výkonnostních úrovní.

Silkn Jewel Luxx pulzní laserový epilátor5

Pro koho je epilátor vhodný?

Barva pleti se přirozeně u každého uživatele liší, ani naše vlastní pokožka nemá všude stejnou barvu. Některé části našeho těla mají větší přirozenou pigmentaci než ostatní části, nebo jsou tmavší kvůli opalování. Silk'n Jewel má zabudovaný Skin Colour senzor, který skenuje vaši pleť a přizpůsobuje jí intenzitu ošetření. Je-li vaše pokožka příliš tmavá, přístroj nebude vydávat světelný puls při vyšších výkonových úrovních. V takovém případě můžete pokračovat v ošetřeních přepnutím na nižší hodnoty. Nejlepších výsledků dosáhnou lidé se světlou barvou pleti a tmavými vlasy (černými, hnědými, kaštanovými, tmavě blond). HPL™ nemusí být účinný na přirozeně blond, zrzavé nebo šedivé chloupky, protože tyto barvy obsahují méně pigmentů. Kromě toho má Silk'n Jewel bezpečnostní mechanismus, který automaticky chrání vaše oči. Přístroj vydá světelný záblesk pouze tehdy, pokud je jeho aplikátor v přímém kontaktu s pokožkou.

Silkn Jewel Luxx pulzní laserový epilátor4

Hlavní vlastnosti:

  • dlouhodobé odstranění chloupků klinicky prokázanou a patentovanou technologií HPL
  • vestavěná technologie Glide: rychlejší odstranění chloupků díky automatizovaným světelným impulsům
  • vhodný na celé tělo a obličej
  • životnost: 200 000 světelných impulzů
  • 5 výkonnostních úrovní
  • nastavitelná rychlost
  • Skin Colour senzor
  • lze použít i po opalování (při energetické úrovni 1)
  • ošetřovaná plocha: 3 cm²
  • aplikace Silk'n pro plánování ošetření


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.