Elektronika

Silk´n FaceTite ESSENTIAL přístroj na vyhlazení a redukci vrásek

Značka: SILK´N

Na vrásky rychle zapomenete díky Silk´n FaceTite, speciálnímu přístroji na omlazení pokožky. Redukuje stařecké skvrny, omezuje tvorbu vrásek a podporuje pružnosti pokožky, která vypadá mladší a zdravější.

8 450
Ušetříte 10%

Původní cena:  9 390 Kč  ·  sleva 940 Kč

Nejnižší cena před slevou: 9390 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Silk´n FaceTite ESSENTIAL přístroj na vyhlazení a redukci vrásek

50157150

Úvod

Zastavte čas a dejte sbohem vráskám. Vaše pleť doslova přes noc omládne, vrásky se vyhladí a pokožka bude pevnější, pružnější a zářící zdravím. O všechny dokonalé výsledky se postará zařízení SIlk’n FaceTite využívající revoluční technologii HT anti-aging. K práci využívá přístroj tři různé zdroje energie, a to bipolární k posílení hlubší vrstvy pokožky, světelnou pro vyrovnání pleti a obnovu odumřelých buněk, a tepelnou ke zlepšení struktury pleti. Kombinace těchto tří energií účinně působí na všechny kožní vrstvy a zvládá regenerovat a reparovat poškozenou tkáň. Teplo vydávané přístrojem stimuluje regenerační funkci pokožky. Kolagenové buňky a elastinová vlákna se stáhnou a pleť se opraví zevnitř. Zvnějšku vypadá pokožka mnohem mladší a po každém ošetření se viditelně vypne.

Silkn FaceTite Essential přístroj na reduk.vrásek8

Proč Silk´n FaceTite?

  • revoluční technologie HT anti-aging
  • redukuje vrásky
  • napíná pleť
  • zjemňuje linky
  • omlazuje kolagenová a elastinová vlákna
  • redukuje stařecké skvrny
  • posiluje hlubší vrstvy pokožky
  • zlepšuje strukturu a pružnost pokožky

Silkn FaceTite Essential přístroj na reduk.vrásek12

Jak funguje Silk´n přístroj na redukci vrásek FaceTite?

Používání je zcela bezpečné pro každého, bez obtíží lze s přístrojem pracovat v pohodlí domova. Je určen pro obličej a krk, účinně si poradí například i s kruhy pod očima. Nedoporučuje se jej užívat pouze na oční víčka, kde je pokožka příliš jemná a mohlo by dojít k jejímu poškození. Celý proces vyhlazování vrásek trvá pouze několik minut a fyzicky na sobě cítíte, jak se kůže napíná a vyhlazuje. Hned po prvním ošetření si všimnete, že zařízení má viditelný efekt na pleť: budete cítit, že je pokožka pevnější. Dopřejte své pleti ošetření dvakrát týdně pro dosažení nejlepších výsledků.


Použití

Krok 1: Příprava pleti

Před zahájením ošetření se ujistěte, že je vaše pleť čistá a suchá. Použijte čelenku na vlasy, abyste si udrželi vlasy mimo obličej a krk. Odstraňte veškerý make-up a poté použijte Silk'n Bright kartáček na pleť s čisticím přípravkem na obličej, abyste odstranili veškeré zbývající nečistoty (přebtečný maz, olej a zbytky make-upu). Pleť důkladně opláchněte vodou a osušte ji čistým, suchým ručníkem.

Krok 2: Zahajte ošetření Silk'n FaceTite

Vyjměte přístroj FaceTite z pouzdra, které je dodáváno, připojte jej k adaptéru a v případě potřeby použijte prodlužovací kabel, abyste se mohli volněji pohybovat. Zapněte přístroj FaceTite, naneste na ošetřovací plochu přístroje trochu hyaluronového gelu Silk'n Slider (součástí balení) a zahajte ošetření. V případě potřeby můžete během ošetření nanést další gel. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme dodržovat plán ošetření uvedený v návodu. Při používání přístroje FaceTite musíte používat gel, protože zajišťuje vodivost. Přístroj bez gelu nebude fungovat. Pokud chcete přístroj používat k pravidelným ošetřením, doporučujeme použít hyaluronový gel Slider. Pokud však chcete dosáhnout okamžitého účinku proti stárnutí, doporučujeme místo gelu používat Silk'n Hyaluronové sérum.

Krok 3: Vyčistěte a vyživte pleť

Po dokončení ošetření Silk'n FaceTite odstraňte zbytky gelu nebo séra pomocí kapesníčku. Očistěte pleť vlažnou vodou a osušte ji čistým, suchým ručníkem. Nakonec pleť zklidněte a hydratujte nanesením Silk'n Hyaluronového séra a/nebo denního/nočního krému. Pro větší efekt jej vmasírujte pomocí Silk'n Bright, který zajistí hlubší proniknutí živin z kosmetických přípravků přímo do pokožky. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.