Ostatní příkrmy

Gerber Nemléčná kaše pšenično-ovesná švestka 200 g

Značka: GERBER

Nemléčná kaše Gerber pšenično-ovesná švestka obsahuje pečlivě vybrané celozrnné obiloviny, pšenici a oves. S důležitými vitaminy a minerály. Od 6. měsíce.

99

Cena za 100 g: 49,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gerber Nemléčná kaše pšenično-ovesná švestka 200 g

50158081

Úvod

Nemléčná kaše Gerber pšenično-ovesná švestka obsahuje pečlivě vybrané celozrnné obiloviny, pšenici a oves. Díky švestkovým vločkám má nemléčná kaše lehce nasládlou chuť a jemnou texturu. Chutná kašička usnadňuje přechod na pevnou stravu, připravuje miminko na širší škálu potravin. Instantní kaše je navíc snadná na přípravu, stačí přidat jen mléko. Nevyskytuje se v ní přidaný cukr, proto je vhodná pro děti již od ukončeného 6. měsíce. Obsahuje také vápník a vitamin D* pro správný růst kostí, zinek a vitamín C pro imunitní systém vašeho děťátka. Ideální na dobrou noc.

Hlavní vlastnosti:

  • celozrnné obiloviny
  • 0 % přidaného cukru**
  • jemná textura
  • vhodná při zavádění lepku do stravy
  • s vitaminy a minerály

Složení

Mouky 89,4 % (celozrnná OVESNÁ 45,9 %, PŠENIČNÁ hyrolyzovaná 38,2 %, PŠENIČNÁ 5,3 %), švestky vločky 8,3 % (švestky 6 %, kukuřičný škrob, emulgátor: lecitiny), oligofruktóza, inulin, minerální látky (uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný), vitamíny (C, E, niacin, thiamin, A, B6, folát, D), aroma. Alergeny jsou uvedeny velkým písmem.


Použití

Před přípravou kaše si umyjte ruce a zkontrolujte čistotu všech nádob. Připravte 160 ml kojeneckého mléka o teplotě 40 °C. Nalijte odměřené množství (160 ml) teplého kojeneckého mléka do misky. Za stálého míchání vsypte 25 g kaše (4 polévkové lžíce). Promíchejte vidličkou a nechte asi půl minuty stát. Znovu promíchejte. Počet porcí v balení: 8. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po přípravě stravy obal důkladně uzavřete a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 týdnů.

*Obsah vitaminu D ve shodě s požadavky příslušné legislativy.
**Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. 


Upozornění

Podávejte sedícímu dítěti a při krmení na něj dohlížejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.