Ostatní příkrmy

Gerber Mléčná kaše pšenično-ovesná banán a malina 200 g

Značka: GERBER

Mléčná kaše Gerber pšenično-ovesná banán a malina obsahuje pečlivě vybrané celozrnné obiloviny, pšenici a oves. S vitaminy a minerály. Od 6. měsíce.

99

Cena za 100 g: 49,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gerber Mléčná kaše pšenično-ovesná banán a malina 200 g

50158082

Úvod

Mléčná kaše Gerber pšenično-ovesná banán a malina obsahuje pečlivě vybrané celozrnné obiloviny, pšenici a oves. Díky švestkovým vločkám má nemléčná kaše lehce nasládlou chuť a jemnou texturu. Chutná kašička usnadňuje přechod na pevnou stravu, připravuje miminko na širší škálu potravin. Instantní kaše je navíc snadná na přípravu, stačí přidat jen mléko. Nevyskytuje se v ní přidaný cukr, proto je vhodná pro děti již od ukončeného 6. měsíce. Obsahuje také vápník a vitamin D* pro správný růst kostí, zinek a vitamín C pro imunitní systém vašeho děťátka. Ideální na dobrou noc.

Hlavní vlastnosti:

  • celozrnné obiloviny
  • 0 % přidaného cukru**
  • jemná textura
  • vhodná při zavádění lepku do stravy
  • s vitaminy a minerály

Složení

Mouky 61,7 % (celozrnná OVESNÁ 32,9 %, PŠENIČNÁ hydrolyzovaná 21,2 %, celozrnná PŠENIČNÁ mouka 7,6 %), sušené odtučněné MLÉKO 19 %, sušené plnotučné MLÉKO 9 %, rostlinné oleje: řepkový, slunečnicový), banánové vločky 3 %, sušené malinové kousky 1,7 % (maliny 0,7 %, fruktooligosacharidy, kukuřičný škrob), minerální látky (uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný), vitaminy (C, niacin, E, thiamin, kyselina pantothenová, A, B6, K, folát, biotin, D). Alergeny jsou uvedeny velkým písmem.


Použití

Před přípravou kaše si umyjte ruce a zkontrolujte čistotu všech nádob. Asi 5 minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence. Nalijte odměřené množství převařené vody (150 ml) do misky a nechte ochladit asi na 40 °C. Za stálého míchání vsypte 50 g kaše (6-7 polévkových lžic). Promíchejte vidličkou a nechte asi půl minuty stát. Znovu promíchejte. Počet porcí v balení: 4. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po přípravě stravy obal důkladně uzavřete a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 týdnů.

*Obsah vitaminu D ve shodě s požadavky příslušné legislativy.
**Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. 


Upozornění

Podávejte sedícímu dítěti a při krmení na něj dohlížejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.