Ostatní příkrmy

Gerber Organic Ovocná kapsička mango a broskev s kokosovým mlékem 80 g

Značka: GERBER
Produktová řada: Organic for Baby

Ovocná kapsička mango a broskev s kokosovým mlékem Gerber Organic for Baby zachutná i vybíravým strávníkům. Představuje lahodnou svačinku z BIO ovoce.

49

Cena za 100 g: 61,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gerber Organic Ovocná kapsička mango a broskev s kokosovým mlékem 80 g

50158085

Úvod

Ovocná kapsička mango a broskev s kokosovým mlékem Gerber Organic for Baby zachutná i vybíravým strávníkům. Představuje chutnou svačinku plnou nejkvalitnějšího ovoce. Kapsička obsahuje pyré ze zralých kousků manga a broskví, což jí dodává přirozeně sladkou chuť. V kombinaci s jemným kokosovým mlékem se bude doslova rozplývat na jazyku. Lahodnou svačinku si díky jejím 100% rostlinným ingrediencím mohou vychutnat i jedlíci citliví na laktózu. Nabídněte dětem od ukončeného 6. měsíce

Hlavní vlastnosti:

  • bez přidaného cukru
  • BIO ovoce
  • bez laktózy
  • svačinka na malý hlad
  • příchuť exotického manga a broskve

Složení

Pitná voda, pyré z manga* 24 %, pyré z broskví* 21 %, kokosové mléko* 15 % (pitná voda, kokosový extrakt* 7 %), celozrnná OVESNÁ mouka*, PŠENIČNÉ vločky*, regulátor kyselosti: kyselina citronová. *z ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění

Kapsička na bázi rostlinných ingrediencí, ovoce a kokosového mléka, bez přídavku živočišného mléka. Děti mladší 12 měsíců: Dítě krmte v sedě. Mějte dítě pod stálým dohledem. Děti starší 12 měsíců: Mohou jíst samy, jestliže sedí a jsou pod stálým dohledem. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce max. 24 hodin. Nenechávejte uzávěr v blízkosti dítěte! V případě mechanického poškození sáčku nepoužívejte! Neohřívejte v mikrovlnce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.