Kosmetika

BIODERMA Photoderm Opalovací mlha SPF50+ 150 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm

Opalovací mlha SPF50+ BIODERMA Photoderm poskytuje velmi vysokou ochranu před sluncem. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a osvěžuje pokožku v horkých dnech.

Akce 1 + 1 Při nákupu tohoto produktu získáte druhý kus NAVÍC za 0,01 Kč. Akce platí do 16. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
669
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIODERMA Photoderm Opalovací mlha SPF50+ 150 ml

50155874

Úvod

Opalovací mlha SPF50+ BIODERMA Photoderm poskytuje velmi vysokou ochranu před sluncem. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a osvěžuje pokožku v horkých dnech. Posiluje přirozenou, hydrolipidovou vrstvu pokožky a zabraňuje jejímu vysychání. Zabraňuje fotostárnutí. Složení s antioxidačním vitaminem E neutralizuje volné radikály, zklidňuje podráždění a navrací pleti mladistvý vzhled. Mlha působí na pokožce jako neviditelný ochranný štít. Ideální na obličej i tělo. Nekomedogenní složení. Složení produktu je šetrné k pokožce i k vodním ekosystémům. Lehká parfemace.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká UV ochrana
  • hydratuje a osvěžuje
  • šetrná k pokožce i k přírodě
  • nekomedogenní složení
  • vysoce voděodolná

Použití

Aplikujte rovnoměrně dostatečné množství přípravku před vystavením se slunečnímu záření, nedostatečné množství přípravku snižuje účinek UV ochrany. Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo setření ručníkem. Před aplikací na obličej nastříkejte do rukou. Vyhněte se při aplikaci kontaktu s oblečením. Nadměrné vystavování pokožky slunci může poškodit zdraví i přes použití sluneční ochrany. Používejte na suchou i mokrou pokožku. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje. 

VÝSLEDKY
Snadné použití
95 % uživatelů hodnotí pozitivně snadnou aplikaci (1)
73 % uživatelů hodnotí pozitivně rychlé vstřebávání (1)
91 % uživatelů hodnotí pozitivně velmi rychlou aplikaci (1)

Zvlhčuje
Hydratace po dobu 3 hodin (2)

Příjemná textura
91 % uživatelů říká, že je na pokožce neviditelná (1)
95 % uživatelů říká, že zanechává pokožku vláčnou a jemnou (1)
91 % uživatelů pozitivně hodnotí osvěžující účinek na pokožku (1)

(1) Uživatelský test s dermatologickou a oftalmologickou kontrolou na 22 subjektech se všemi typy pleti, 100% citlivá pokožka, 100 % vystaveno maximálnímu slunečnímu záření, po dobu 28 dnů.
(2) Vyhodnocení hydratačního účinku na 10 dobrovolnících s citlivou pokožkou po dobu 8 hodin.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.