Kosmetika

Orlane Paris

Produktová řada: Hydratation

Orlane Paris Hydratation pleťové hydratační sérum aktivuje přirozený hydratační mechanismus pleti, doplňuje potřebné zásoby vody a viditelně vyhlazuje a vyplňuje vrásky.

2 950
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris

50158187

Úvod

Hýčkejte svou pleť a odmění se vám zářivým a vitálním vzhledem. Pokud chcete své pokožce dopřát intenzivní péči, pleťové hydratační sérum Orlane Paris Hydratation bude tou správnou volbou. Sérum s extraktem z violky trojbarevné a komplexem Bio-Energic B21 aktivuje přirozený hydratační mechanismus pleti, doplňuje potřebné zásoby vody a viditelně vyhlazuje a vyplňuje vrásky způsobené dehydratací. Díky tomu je po použití pleť dostatečně vláčná a působí svěže a projasněně.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a vyživuje pleť
  • podporuje vlastní produkci kyseliny hyaluronové
  • s extraktem z violky trojbarevné a komplexem Bio-Energic B21

Použití

Nanášejte ráno a večer pod svoji obvyklou péči.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.