Kosmetika

Orlane Paris Anagenese pleťové sérum 30 ml

Produktová řada: Anagenese

Orlane Paris Anagenese pleťové sérum zpomaluje procesy stárnutí a koriguje drobné nedokonalosti na povrchu pleti. Zanechává pleť projasněnou, pevnější a mladistvější.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Orlane Paris Anagenese pleťové sérum 30 ml

50158190

Úvod

Pleťové sérum Orlane Paris Anagenese nabízí řešení každé ženě, která pro sebe hledá dostupnou, a přitom efektivní omlazující péči. Sérum se pyšní perleťovou texturou a aktivně zpomaluje procesy stárnutí a koriguje drobné nedokonalosti na povrchu pleti. Po použití se můžete těšit na viditelně projasněnou, pevnější a mladistvější pokožku.

Řada Orlane Anagenese - spolehlivý pomocník v boji s časem

Řada Orlane Anagenese je postavena na moderních vědeckých poznatcích v oblasti kosmetiky zaměřené na potřeby stárnoucí pleti. Tato prêt-à-porter kosmetika je určena všem ženám, které si chtějí zachovat svůj mladistvý vzhled!

Hlavní vlastnosti:

  • omlazuje a zpevňuje pleť
  • koriguje drobné nedokonalosti
  • lehká textura a snaná aplikace

Použití

V tenké vrstvě aplikujte ráno nebo večer na důkladně odlíčenou pleť. Následně naneste Anagenese pleťový krém.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.