Kosmetika

Orlane Paris Fermete Thermo Active pleťové sérum 30 ml

Produktová řada: Fermete

Orlane Paris Fermete Thermo Active pleťové sérum s hřejivým účinkem zpevňuje, obnovuje a posiluje pokožku. Má příjemný liftingový efekt a viditelně posiluje a omlazuje pleť.

4 250
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris Fermete Thermo Active pleťové sérum 30 ml

50158198

Úvod

Orlane Paris Fermete Thermo Active pleťové sérum s termoaktivním účinkem nabízí celou řadu benefitů ochabující pleti. Za vývojem tohoto přípravku stojí nejaktuálnější objevy estetické medicíny, které cílí na produkci vláken vlastního kolagenu. Hřejivý efekt má obnovující a zpevňující účinek, čímž pomáhá modelovat kontury obličeje. Součástí séra je turmalínový, žitný a ovesný extrakt a rozjasňující výtažek ze zeleného čaje. Pravidelným používáním dosáhnete výrazně pevnější, pružnější a viditelně mladistvější pokožky.

Zpevňující program Fermete s patentovaným komplexem Fermness®

Přípravky řady Fermete se zaměřují na posílení, vypnutí a vyhlazení pleti. Program na zpevnění Fermete navrací pokožce její elasticitu, pevnost a energii a má zahřívací efekt. Součástí přípravků je patentovaný komplex Fermness® sestávající z liposomů kyseliny ursolové, extraktu z houby shiitake a mandlového biopolymeru.

Hlavní vlastnosti:

  • pleťové sérum s termoaktivním účinkem
  • zpevňuje a modeluje pleť
  • vytváří na pokožce liftingový film
  • navrací pleti jas a pružnost
  • pro stárnoucí a ochabující pleť

Použití

V tenké vrstvě nanášejte ráno a večer pod obvyklý pleťový krém. Při aplikaci se vyhněte konturám očí a rtů.


Upozornění

Termoaktivní sérum nemusí vyhovovat citlivé pleti.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.