Kosmetika

Orlane Paris Odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť 400 ml

Orlane Paris Odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť s výtažkem z heřmánku a lípy jemně a precizně vyčistí pleť, odstraní make-up a veškeré nečistoty.

689
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Orlane Paris Odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť 400 ml

50158205

Úvod

Odličovací pleťové mléko pro suchou a citlivou pleť Orlane Paris jemně a precizně vyčistí pleť, odstraní make-up a veškeré nečistoty. Ukrývá v sobě výtažek z heřmánku a lípy a podílí se na odstranění toxinů z pleti. Mléko zjemňuje pleť a má zklidňující účinky. Jeho sametově jemná textura po sobě nezanechává mastný film.

Hlavní vlastnosti:

  • jemně a precizně čistí pleť
  • zjemňuje pleť a má zklidňující účinky
  • pro suchou a citlivou pleť

Použití

Nanášejte na obličej a krk každé ráno a večer. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky a zbytek setřete ubrouskem. Na závěr použijte zklidňující odličovací tonikum.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.