Doplněk stravy

Extrifit BCAA 80000 Liquid Cherry 1000 ml

Značka: EXTRIFIT

Extrifit BCAA 80000 Liquid Cherry obsahuje leucin, izoleucin a valin v ideálním poměru 2:1:1 a v rychle stravitelné tekuté formě s třešňovou příchutí.

279

Cena za 1 litr: 279,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit BCAA 80000 Liquid Cherry 1000 ml

50158321

Úvod

Extrifit BCAA 80000 Liquid Cherry obsahuje leucin, izoleucin a valin v ideálním poměru 2:1:1. Tyto aminokyseliny s rozvětveným řetězcem slouží jako další pohotový zdroj energie při vyčerpání svalového glykogenu během sportovního nebo jiného fyzického výkonu. Ve vztahu k tréninku je při jejich užívání klíčovým momentem rychlost, za kterou se tyto aminokyseliny dostanou ke svalům od okamžiku požití. Tato doba je nejvíce ovlivněna způsobem podání, přičemž ideální je tekutá forma.

Hlavní vlastnosti

  • free form BCAA v poměru 2:1:1
  • 4 000 mg BCAA v jedné dávce
  • rychle stravitelná tekutá forma s třešňovou příchutí

Dávkování

Větvené aminokyseliny lze tělu dodávat v průběhu celého dne. Suplementací BCAA při intenzivním tréninku nebo při redukční dietě můžete předejít odbourávání svalové hmoty a chránit ji proti katabolizaci – pro tento účinek podávejte BCAA před výkonem, popř. i v jeho průběhu. Pro nárůst svalové hmoty, na níž se podílejí bílkoviny složené z aminokyselin, podávejte BCAA po tréninku.

  • Pro antikatabolický účinek: užívejte 1 odměrku (50 ml) 20-30 minut před tréninkem.
  • Při budování svalové hmoty: užívejte 1 odměrku po tréninku, pokročilí sportovci a sportovci nad 80 kg tělesné hmotnosti 2-3 odměrky.
  • Dávku můžete naředit 100-200 ml vody.

Složení

Voda, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, xantanová a guarová guma (stabilizátor, zahušťovadlo), sorban draselný, benzoan sodný (konzervační látky), sukralóza (sladidlo), karmín (barvivo).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Po otevření balení důkladně zavírejte a spotřebujte do 2 měsíců. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.