Kosmetika

Vichy Capital Soleil Neviditelný olej SPF50+ 200 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Capital soleil

Neviditelný olej SPF50+ od VICHY Capital Soleil poskytuje velmi vysokou ochranu před slunečním zářením. Můžete jej použít na obličej, tělo i vlasové konečky.

529
Ušetříte 22%

Původní cena:  679 Kč  ·  sleva 150 Kč

Nejnižší cena před slevou: 679 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vichy Capital Soleil Neviditelný olej SPF50+ 200 ml

50158475

Úvod

Neviditelný olej SPF50+ od VICHY Capital Soleil poskytuje velmi vysokou ochranu před slunečním zářením. Můžete jej použít na obličej, tělo i vlasové konečky. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Dále také poskytuje nezbytečnou hydrataci pokožce, zabraňuje jejímu vysychání. Neutralizuje volné radikály a chrání před fotostárnutím. Působí proti vzniku vrásek a pigmentových skvrn vlivem pobytu na slunci.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana před UV zářením
  • antioxidační účinek
  • zlepšuje kvalitu pokožky
  • intenzivně hydratuje
  • snadno se nanáší, rychle se vstřebává

Složení

Olej obsahuje skvalen a vitamin E pro intenzivní hydrataci a ochranu pokožky. Antioxidační účinek.


Použití

Před nanesením nastříkejte do dlaně. Krouživými pohyby aplikujte dostatečnou vrstvu přípravku na tělo a rovnoměrně rozetřete. Naneste dostatečně dlouho před pobytem na slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. V průběhu slunění nanášejte opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.