Doplněk stravy

Z-KONZEPT Prime Whey Protein vanilka 38 g

Značka: Z-KONZEPT

Z-KONZEPT Prime Whey Protein vanilka obsahuje 78 % bílkovin ze syrovátkového izolátu, koncentrátu a hydrolyzátu (peptidy). Vhodný k doplnění bílkovin po fyzickém výkonu.

Varianty produktu
75

Cena za 100 g: 197,37 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Z-KONZEPT Prime Whey Protein vanilka 38 g

50155787

Úvod

Z-KONZEPT Prime Whey Protein s obsahuje 78 % bílkovin ze syrovátkového izolátu, koncentrátu a hydrolyzátu (peptidy). Zaujme lahodnou čokoládovou příchutí, a především vyšším obsahem BCAA. Tento produkt byl vyvinut s ohledem na potřeby ambiciózních silových sportovců, kteří potřebují doplňovat bílkoviny po svém fyzickém výkonu. Bílkoviny (proteiny) přispívají k budování a udržení svalové hmoty. Tento čokoládový protein se také skvěle hodí jako součást různých pokrmů, jako jsou například snídaňové kaše a pečené i nepečené dezerty. 

Hlavní vlastnosti:

  • 6 700 mg BCAA v porci
  • 30 g bílkovin v porci
  • rychle se vstřebává

Dávkování

Rozmíchejte 38 g prášku v 300 ml vody nebo nízkotučného mléka. Pijte alespoň jeden koktejl denně, nejlépe po tréninku.


Složení

Mix syrovátkových bílkovin (96,5%) (syrovátkový proteinový koncentrát 75%, syrovátkový proteinový izolát 15%, syrovátkový proteinový hydrolyzát 10%), aroma, emulgátor (sójový lecitin), protispékavá látka (oxid křemičitý), sladidlo (sukralóza, steviol glykosidy), barvivo (Betakaroten). Alergeny jsou označeny tučně. Informace o alergenech: Obsahuje laktózu a sóju. Může obsahovat stopy lepku a vaječných bílkovin. Ukládejte mimo dosah malých dětí.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Nevhodné pro děti, mladistvé do 15 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí a slunce. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.