Doplněk stravy

Extrifit Protein Pudding Banana 40 g

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Protein Pudding Banana je krémový dezert s vysokým obsahem dobře stravitelných syrovátkových bílkovin, který vás zasytí, a navíc si výborně pochutnáte!

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

35
Ušetříte 10%

Původní cena:  39 Kč  ·  sleva 4 Kč

Cena za 100 g: 87,50 Kč

Nejnižší cena před slevou: 39 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Protein Pudding Banana 40 g

50158364

Úvod

Základem výživy v kulturistice je vysokoproteinová strava. Bez dodávky kvalitních a snadno vstřebatelných bílkovin není možný svalový růst. Vyzkoušejte alternativu proteinového koktejlu a dopřejte si pochoutku ve formě pudinku s 25 g bílkovin včetně BCAA! Pudink s vysokým obsahem bílkovin lépe zasytí, a navíc si výborně pochutnáte! Extrifit Protein Pudding Banana je vhodný nejen pro sportovce, kteří usilují o nárůst síly a svalů, ale i ochraně svalové hmoty osob v redukční dietě*.

Základem je kvalitní protein

Králem mezi proteinovými zdroji je syrovátková bílkovina neboli whey protein. Tím nejvíce ceněným whey proteinem je pak 90% syrovátkový izolát (WPI), který má nejlepší vstřebatelnost. U WPI CFM jsou navíc zachovány veškeré biologické frakce a je považován za absolutní špičku mezi 90% syrovátkovými izoláty. Jeden sáček pudinku Extrifit obsahuje 25 g extra kvalitních bílkovin – kombinaci WPI CFM (90% syrovátkového izolátu), 85% izolátu micelárního kaseinu a 80% syrovátkového koncentrátu. Cenný je rovněž přirozený obsah větvených aminokyselin BCAA – jedna dávka obsahuje více než 5400 mg BCAA!

Hlavní vlastnosti

  • opravdová proteinová pochoutka v podobě krémového pudinku
  • 25 g extra kvalitních bílkovin
  • suroviny v jejich co nejpřirozenější podobě
  • obsahuje křupavé kuličky z 90% syrovátkového izolátu
  • pouhé 2 g jednoduchých cukrů výhradně z ovoce – žádný jiný přidaný cukr
  • bez mléka a téměř bez laktózy
  • žádné vaření – příprava pouze 2 minuty!
  • příchuť banán

Složení

Proteinový syrovátkový matrix (syrovátkový 80% proteinový koncentrát, CFM syrovátkový 90% izolát), micelární kasein (85% izolát), mletá rýže, karboxymethylcelulóza (zahušťovadlo), lyofilizované banány, sušené banány, proteinové kuličky [syrovátkový proteinový izolát, rýže (1:1), sójový lecitin (emulgátor)], aroma, sukralóza (sladidlo), beta karoten (přírodní barvivo), slunečnicový lecitin (emulgátor). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Použití

Obsah sáčku (40 g) rozřeďte ve 200 ml vody nebo odtučněného mléka a intenzivně míchejte 2 minuty do vzniku pudinkové hmoty. Určeno k okamžité spotřebě – hotový produkt neskladujte! Doporučujeme konzumovat 1-2x denně v závislosti na denní potřebě bílkovin.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy, sóju. Uchovávejte mimo dosah dětí!

* Extrifit Protein Pudding obsahuje vysoký podíl bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.