Doplněk stravy

Extrifit Sleep 60 kapslí

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Sleep je doplněk stravy s L-tryptofanem, chelátovaným hořčíkem + extrakty z bylinek, které pomáhají zklidnění a navození klidného spánku.

305
Ušetříte 10%

Původní cena:  339 Kč  ·  sleva 34 Kč

Cena za 1 kus: 5,08 Kč

Nejnižší cena před slevou: 339 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Sleep 60 kapslí

50158368

Úvod

Extrifit Sleep je doplněk stravy s aminokyselinou L-tryptofanem a extrakty z bylinek, které pomáhají zklidnění a navození klidného spánku (meduňka, mučenka, kozlík). Složení je doplněno o vitamin B6 a minerál hořčík (magnesium) v chelátové vazbě s výbornou biologickou dostupností (využitelnost v organismu). Hořčík, stejně jako vitamin B6 pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání. Přípravek na přírodní bázi je plněný v kapslích, díky nimž se výborně vstřebává. Kapslová forma snižuje množství přídavných balastních látek nezbytných při výrobě tablet (například těžce stravitelných pojiv) a která vstřebávání zpomalují.

Aktivní látky v přípravku Extrifit Sleep

  • meduňka, mučenka, kozlík podporují relaxaci a klidný spánek
  • meduňka pomáhá udržet pozitivní náladu
  • hořčík a vitamin B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, napomáhají snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte 2 kapsle 45 minut před spánkem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Bisglycinát hořečnatý, kozlík lékařský extrakt z kořene 6:1, chmel otáčivý extrakt z listů (flavonoidy 0,4 %), mučenka pletní extrakt z květů 10:1, L-tryptofan, srdečník obecný extrakt 10:1, meduňka lékařská extrakt z květů 10:1, dobromysl obecná extrakt z listů 10:1, vitamín B6 (pyridoxin HCl), Přídatné látky: kapsle (želatina, minerální barvivo: oxid železitý, přírodní lešticí látka: šelak), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin (stearan hořečnatý).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Souběžné užívání s léky konzultujte se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.